Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 6 lub 6s z USA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, czy ktoś może zamawiał iPhone 6/6s ze Stanów?

Pytanie brzmi, czy jest możliwa dostawa do Polski, bo zależy mi na kupnie 1szt. Gdyż telefon tam kosztuje w granicach 260-550$.

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to telefon zakupiony w stanach będzie bezużyteczny, czytałem gdzieś że musisz mieć TYLKO i wyłącznie kartę sim ze stanów.

Opublikowano

Telefon ze stanów nie obsłuży Ci standardów naszej sieci.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Każdy kupiony 6/6s działa w Polsce bez problemu ! Nie działa z kartami polskich operatorów. 

Musi wiedzieć jaki telefon kupić tylko A1586 będzie działał, kupiony tylko i wyłącznie w salonie firmowym, model A1549 też działa bez problemu  ale jest objęty promocjami w salonach operatorów czy nie zadziała z inną kartą niż oryginalna sieć. 

Zresztą nie jest opłacalne zamawiać bo na koniec wyjdzie drożej niż u nas w sklepie, bo praktycznie żaden sklep nie sprzedaje wersji europejskiej. 

Pokaż mi te ceny w USA, gdzie tak tanio sprzedają telefony bez kontraktów, przywiozę sobie za 2 miesiące kilka sztuk na handel  !!

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...