Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego na main mam 90fps, a na smurf 160fps?

siemalolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie masz różne cfg. Steam prowadzi usługę steam cloud, która przechowuje osobno cfg każdego użytkownika.

Dobra, a jak mieć taki sam cfg na main, jak na smurf?

Opublikowano

@nowysur

Kwestia tego, które liczby będą z maina.

OP

Musisz to zrobić metodą prób i błędów, nie podmieniaj żadnych plików bez robienia kopii zapasowej (tzn gdzieś da się sprawdzić steam id, ale nie pamiętam gdzie (konto założone pierwsze prawdopodobnie będzie miało mniejszą liczbę)).

@Edit

Trochę dużo kont masz :D

Sprawdź czy wszędzie jest folder cfg. Steam id chyba możesz sprawdzić wchodząc na jakiś serwer i wpisując w konsoli: status

Przy twoim nicku będzie id. Wejdź na konto, które ma więcej fps i liczby powinny się pokrywać z nazwami folderów. Później na main to samo i już wiesz, które to foldery

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

W sumie to odkryłem wczoraj, ale autoexec działa mi dopiero po wrzuceniu go w starą lokalizację configu. Ciekawe dlaczego :p

Opublikowano

W sumie to odkryłem wczoraj, ale autoexec działa mi dopiero po wrzuceniu go w starą lokalizację configu. Ciekawe dlaczego :p

Ja tez tak mam a wszyscy spam sciezka zmieniona!!!!!11!111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...