Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet play

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jeżeli ktoś się zna w temacie to zapraszam. 2 miechy temu przedłużałem abonament w playu i znowu wzialem ofertę dla firm tylko teraz znacznie tańsza (bodajże za 69.99). Powiedziano mi że mam 10 gb internetu.Na stronie patrze i jest napisane że jest nielimitowany ale po przekroczeniu 10 gb zwalnia.To prawda? Druga sprawa, czy na lte przez 6 pierwszych miesięcy nie nalicza transferu? Trzecia sprawa, slyszałem że przez jakas aplikacje playa na telefon tez cos mozna aktywowac nielimitowanego tylko podajac odpowiednie dane umowy. Dzieki z gory za odpowiedz

Opublikowano

Siema jeżeli ktoś się zna w temacie to zapraszam. 2 miechy temu przedłużałem abonament w playu i znowu wzialem ofertę dla firm tylko teraz znacznie tańsza (bodajże za 69.99). Powiedziano mi że mam 10 gb internetu.Na stronie patrze i jest napisane że jest nielimitowany ale po przekroczeniu 10 gb zwalnia.To prawda? Druga sprawa, czy na lte przez 6 pierwszych miesięcy nie nalicza transferu? Trzecia sprawa, slyszałem że przez jakas aplikacje playa na telefon tez cos mozna aktywowac nielimitowanego tylko podajac odpowiednie dane umowy. Dzieki z gory za odpowiedz

10 GB internetu to bardzo mało, biorąc pod uwagę, że umowa na firmę i cena jaką płacisz.

U mnie funkcjonuje internet z play również na firmę i płacimy 68 zł miesięcznie za 100 GB transferu a po wykorzystaniu zwalnia do 1MB/s ( sam internet )

Na firmę również mamy trzy telefony, nielimitowane sms/mms, rozmowy, stacjonarne i jakiś tam pakiet za granicę + nielimitowany internet na trzech telefonach + czwarty numer z internetem ( niby nielimitowany, ale po 50gb spada do 1mbs) i za trzy telefony, miesięcznie płacimy 180 zł.

Co do twojego, jeśli przekroczysz 10gb to zwolni Ci internet do 1mb/s, więc ogólnie masakra wtedy się robi.

A co przez te 6 miesięcy masz, bo mogą być mniejsze opłaty itp, różnie to w play jest.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...