Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o CS:GO?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sadzicie o CS:GO i jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Według mnie ostatnie aktualizacje CS:GO to lekka przesada, pierw dodali jakis poziom ze od 3lvl dopiero mozesz grac, pozniej znerfili m4a1-s a teraz dodają jakieś revolvery które na początku strzelały do przeciwników na 1hita a w nogę 99dmg. Aktualnie ją znerfili ale jak usłyszałem o aktualizacji z rękawiczkami to być może za niedługo dodadzą czołgi i skiny do nich xD.

Pamiętajcie, jeżeli jesteś w niższej randze od kałaszka, nakupuj sobie kolory do broni bo inaczej zostaniesz kicknięty z drużyny za to że nie biegasz sobie z dopplerem po mapie tylko knifem standardowym.

Liczę na podpięcie tematu, tak jak napisałem, jestem ciekaw jakie macie zdanie na temat CS:GO.

Nie narzekam na CS:GO, tylko rok temu nie było żadnych revolverów i nerfienia wszystkiego co się da.

Następny update, miniguny

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cały czas coś urozmaicają i optymalizują. Jak dla mnie wszystko jest ok. nie widzę problemu. Ważne, że uczą się na błędach (revolver). A z tym kick itd. to przesadzasz, przechodzisz w skrajność... 

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Cały czas coś urozmaicają i optymalizują. Jak dla mnie wszystko jest ok. nie widzę problemu. Ważne, że uczą się na błędach (revolver). A z tym kick itd. to przesadzasz, przechodzisz w skrajność... 

Chodzi mi tu o młodszych graczy CS:GO, jeżeli zobaczą, że nie masz kosy, to pomyślą że jesteś gorszy i ciebie kickną

Opublikowano

Witam.

Według mnie ostatnie aktualizacje CS:GO to lekka przesada, pierw dodali jakis poziom ze od 3lvl dopiero mozesz grac, pozniej znerfili m4a1-s a teraz dodają jakieś revolvery które na początku strzelały do przeciwników na 1hita a w nogę 99dmg. Aktualnie ją znerfili ale jak usłyszałem o aktualizacji z rękawiczkami to być może za niedługo dodadzą czołgi i skiny do nich xD.

Pamiętajcie, jeżeli jesteś w niższej randze od kałaszka, nakupuj sobie kolory do broni bo inaczej zostaniesz kicknięty z drużyny za to że nie biegasz sobie z dopplerem po mapie tylko knifem standardowym.

Liczę na podpięcie tematu, tak jak napisałem, jestem ciekaw jakie macie zdanie na temat CS:GO.

Nie narzekam na CS:GO, tylko rok temu nie było żadnych revolverów i nerfienia wszystkiego co się da.

Pozdrawiam.

Update z tymi levelami, to jak na razie jedna z lepszych zmian jaka miała miejsce, ponieważ nie możesz od razu po wbiciu na cs grać mm i spierdoli* innym gry, tylko masz już jakiekolwiek pojęcie o strzelaniu i po drugie, mniej cheterów, bo jednak wbicie lvl trochę zajmuje a taka cipka chce mieć wszystko na gotowe. Z tym nerfem m4a1-S mogę się zgodzić, bo też mnie to podirytowało. A rękawiczki, mi w niczym nie przeszkadzają. Zresztą na razie to tylko zmiana wizualna a skinów do nich nie ma, więc nwm o co się rozchodzi...   

Opublikowano

No bez przesady, nikt nie jest tak głupi, nawet dzieci, które tym bardziej nie mają kasy nawet ssąc od rodziców.

Mylisz sie, widzialem dziecko co gralo jak bot na kalaszkach a mialo awp medusa, kose tiger tooth i trollowalo team

Opublikowano

Ta gra to syf. Dla mnie dobrze grało się przed patchem w którym zmienili animacje movementu.

Mecze wyglądają tak że albo masz team z ktorym możesz normalnie rozmawiać po angielsku,albo rusków i dostajesz kicka,albo polaczków z ktorymi jest komunikacja ale warzywią. Dzieci ostatnio nie spotykam wcale.

A co do skinów nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem.

A i jeszcze jedno a mianowicie zjebane hitboxy ciał pocisk z AWP potrafi przelecieć między żebrami dla typeczka i nie zadać dmg.

Opublikowano

Witam.

Pozdrawiam.

Mam takie zdanie ze wyjebane mam w upgrady valve jedyny zjebany upgrady to ten w ktorym dodali r8 ale juz go znerfili i malo kto nim gra :D.Z 3 level bardzo  dobrze zrobili poziom sie minimalnie moze z 2% zwiekszył.Ska dostala prawidlowego nerfa wiec nie wiem o co ten placz ta bron byla unskilowa 0 recoilu :D wystarczylo gowniane full auto z daleko zeby zabic.Co z tego ze maja prowadzić rekawiczki nikt cie nie bedzie zmuszał zebys to kupował.Smurfowalem od g2 do LE i nigdy nie mialem takiej sytuacji gdzie team wyzywal mnie ze skinow nie mialem czy przeciwna druzyna ze skinow nie mialem :D.

Chodzi mi tu o młodszych graczy CS:GO, jeżeli zobaczą, że nie masz kosy, to pomyślą że jesteś gorszy i ciebie kickną

Jak cie takie małe gowna wyzywaja ze skinow nie masz to im sie cisnie po ambicjach i po rodzinie po czym sie zamykaja sami w sobie.

Opublikowano

Urozmaicają rozgrywkę, uprzyjemniają grę większości.

Jeśli natomiast jesteś w tej części graczy która nie chce skinów, nie wiem po co narzekasz, przecież na nich zarabiasz? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...