Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie kilka osób w szkole się ze mnie śmieje -,- mianowicie niby z mimiki ale to tylko te 8 osób nikt inny -,- Co im powiedzieć jak tak się duszą ze śmiechu ? Albo gdy coś sie stanie ktoś coś zrobi i krzyczą moje imię, rozwiązał bym to siłą ale jest tu i dziewczyna i osoba której nie zbyt mogę coś zrobić ze względu na duży przypał potem -,- Trenuję mma, kick boxing od 6 lat i chodzę na siłownie, w sportach walki osiągam ciekawe wyniki -,-.

Opublikowano

Możesz próbować śmiać się z nimi, unikać ich, ignorować ich, wmawiać sobie, że robią to by Cię zdenerwować bo właściwie z logicznego punktu na to wygląda, porozmawiać z nimi otwarcie na ten temat, dać im wycisk na lekcji WF   :yay:, jeżeli będą się z Ciebie śmiać do takiego etapu, że zacznie Tobie to szkodzić na psychikę to możesz porozmawiać o tym z dyrektorem albo 

"naśladujecie swoich starych jak patrzą na wasze mordy?"

­

Opublikowano

rozwiązał bym to siłą ale jest tu i dziewczyna i osoba której nie zbyt mogę coś zrobić ze względu na duży przypał potem -,-

Jak pierdolniesz jednemu, to reszta się odczepi.

Opublikowano

Jak pierdolniesz jednemu, to reszta się odczepi.

Raz pierdolnąłem, ale chyba za lekko bo nie podziałało nawet na tamtego -,-(1 raz tak gołą pięścią strach był taki) (szukają co kolwiek wsumie najlepiej będzie ignorować bo jak powiem coś jak kolega up@@ zaproponował to się dusić zaczną ze śmiechu -,-, albo uuuuu jakieś -,- i kolejne jakieś wkurwianie mnie.

Opublikowano

Raz pierdolnąłem, ale chyba za lekko bo nie podziałało nawet na tamtego -,- (szukają co kolwiek wsumie najlepiej będzie ignorować bo jak powiem coś jak kolega up@@ zaproponował to się dusić zaczną ze śmiechu -,-, albo uuuuu jakieś -,- i kolejne jakieś wkurwianie mnie.

Skoro trenujesz ten kickboxing od 6 lat, te sprawy, to uwierz mi, że jak porządnie komuś pierdolniesz, to przestaną. Tylko, no wiesz, porządnie.

Opublikowano

Skoro trenujesz ten kickboxing od 6 lat, te sprawy, to uwierz mi, że jak porządnie komuś pierdolniesz, to przestaną. Tylko, no wiesz, porządnie.

Nie takie proste, mam ten lęk, że zgłoszą to gdzieś -,- . Myslę, że to będzie ostateczność.

Opublikowano

Co z tego, że dziewczyna? Przypierdol jej płaskiego.

Spróbuj też podejść i zapytać o co im chodzi, jak dalej się będą śmiać to po prostu powiedz, że to wieśniaki i miej to w dupie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Zacznij ich śledzić,dowiedz się wszystkiego o ich życiu,wiedz co będą robić w każdej chwili a doprowadzisz ich do obsesji i wylądują w psychiatryku

profit??

9tevrr.gif

Opublikowano

Wsumie to 2 nie tykalne osoby prowokują inne do tego ( dziewczyna,a z ojcem 2 moj ojciec sie zna -,-) Po 1 to jednak jest dziewczyna. Jedyne co pozostaje to chyba ignorowanie -,-

Opublikowano

Rozwiązanie siłowe to najlepsze rozwiązanie w starciu z debilami, ZWŁASZCZA JEŚLI TRENUJESZ.

użyj tego rozsądnie synu, napierdol im.

Opublikowano

Nigdy nie rozmawiaj z idiotami, bo sprowadzą cie do swojego poziomu i pocisną doświadczeniem. Innymi słowy, ja na twoim miejscu bym to olał i miał po całości na to wywalone. Niech bardziej się postarają, jak chcą cie sprowokować.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jak chcesz spokój raz na zawsze to idź i temu co się najbardziej dusi(oczywiście na oczach reszty tych lamusów) przypie*dol, ale tak porządnie. Ja tak kiedyś zrobiłem to potem wszyscy tacy mili i w ogóle nawet moimi kolegami zostali :)

Opublikowano

Pogadaj z nimi, jak to nie pomoże to oczywiście spuść im solidny wpierdol

a dziewczynę podrzuć pod obóz uchodźców.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

A co sami z siebie się zaczeli z Cb śmiać? Może poszukaj powodu dlaczego tak robią a jeśli robią to bez powodu to trzeba to jak najszybciej zakończyć. Polecam pomysł pana mitomanboy. Siłowo nic nie wskórasz bo jest ich za dużo ale wykaż się inteligencją i zacznij ich gnębić psychicznie. Nie bezpośrednio tylko sposobem.  Przeinwigiluj ich trochę, pośledź a potem wyjawiaj krępujące fakty o nich na forum klasy:)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...