Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem w Galaxy S3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z mikrofonem w moim samsungu galaxy s3, telefon kupilem od kumpla jakis tydzien temu i wszystko bylo spoko, a tu dzisiaj nagle taki szok, dzwonie do kumpla, i go nie slysze, sprawdzalismy i on mnie tez nie slyszal.Jednak gdy zadzwonil przez messangera wszystko bylo spoko.Co mogło się stać ?

edit

przywracalem juz ustawienia fabryczne

Opublikowano

Mój Galaxy S3 też miał taki problem, rozmówca mnie prawie wcale nie słyszał, a ja nie słyszałem praktycznie jego. U mnie okazało się, że to wina softu, telefon sprzedałem. Nie wiem jak dokładnie jest u Ciebie. Jaki masz system?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

android 4.3, orientujesz sie moze co moge zrobic ?Nie aktualizowalem oprogramowania, stalo sie to z dnia na dzien, nie mam pojecia czemu.

Jeżeli jest to wina softu tak jak napisał @Razeer123 zrób aktualizacje lub tzw. reinstall.

Opublikowano

Jak to zreinstalowac ?Pobrac jakas apke?Jestem totalnie zielony.

Wystarczy sobie to wygooglować i jest pełno poradników. Podeślę Ci na PW, bo jak tutaj wkleję to będzie pewnie, że reklama albo reflink...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...