Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki ok.200zł

blazek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Wilku

Mam krakeny plastik plastikiem , ale nie raz jebnąłem (przepraszam) nimi o ziemię i nic im nie jest :)

W końcu za coś płacisz. A bass przyprawia o orgazm :D

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

A cloudy nie kosztują przypadkiem coś koło 3 stówek ??

Białe cloudy ii są po chyba 300 zl+ zwykle po 200 albo 210. Ja za swoje cloudy dałem równe 200

Opublikowano

Polecam sound blaster tactic 3d alpha 150 ~ 180zł

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Do integry nie ma sensu ładować słuchawek za 200zł. Lepiej dozbierać te 50zł i zakupić chociażby asus xonar dgx + superluxy hd668b

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Ja od siebie polecam Creative Sound Blaster Tactic 3d ALPHA ~130 - 150 zł. ( Mają dodatkową kartę dźwiękową na usb )

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Co tu się odwala ?

Skoro szukasz headsetu, to musisz dopłacić do HyperX Cloud (jeden) albo Superlux HMC631.

Polecane wyżej można kupić za 80-100zł od chińczyka i za tyle może są warte uwagi. Nic więcej.

416231423689480320491.png

Opublikowano

@Wilku właśnie przeglądnąłem ceneo i nigdzie nie znalazłem Cloudów za 200zł, możesz mi powiedzieć gdzie ty je widzisz w takiej cenie? Z chęcią bym kupił za 2/3 normalnej ceny.

@PigmejQ jeżeli przez "słabej jakości dudnienie naśladujące bas" rozumiesz jako bas doprowadzający ciebie do orgazmu, to równie dobrze można do słuchawek za 20zł dokręcić wibratory od kontrolera do komputera, czy playstation.

W tej cenie polecałbym SuperLux 669 + mikrofon Zalman. Sporo droższą opcją są HyperX Cloud I.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@JacoH

Kocham to jak potrafią łaskotać w uszach, a wibratory mi tego nie dadzą. Do gry oczywiście bassboosta wyłączam.

Aż tak złe te słuchawki są według ciebie? Czy raczej masz niechęć do firmy Razer ze względu na cenę wygórowaną względem jakości?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@PigmejQ miałem te słuchawki, dokładnie Razer Kraken Neon Pro Green (czyli nowszą wersję już), miałem Siberie Elite, mam Siberie V2 (bo były tanie i kupiłem używane za 130zł).

Jeżeli chcesz mieć mocny bas to poszukaj SkullCandy Crusher, które też mam.

Autorowi też polecam poszukać ewentualnie używane słuchawki ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...