Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto obejrzeć Touka gettan oraz...

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, warto brać się za tą serię? Obejrzałem 1 odcinek i... W sumie to nic, nie wiadomo o co chodzi.

Czego tam mogę się spodziewać? Napiszcie coś od siebie;)

Jestem po 3 odcinku. Touka to w końcu chłopak, czy dziewczyna?

Podobno najlepiej obejrzeć to anime od tyłu, to prawda? :/

2.

Chodzi o Noir. Gdzie mogę pobrać odcinki? Sprawdzałem na nyaa, ale bida tam :/ chciałbym by były również pod napisy z Ansi.

Dzięki wielkie za pomoc.

gfgdf

Opublikowano

Tak jak w temacie, warto brać się za tą serię?

Touka Gettan nie warto. Bardzo nudne i przeciętne pod każdym względem.

2.

Chodzi o Noir. Gdzie mogę pobrać odcinki? Sprawdzałem na nyaa, ale bida tam :/ chciałbym by były również pod napisy z Ansi.

Noir jest bardzo dobre. Z pobraniem na pewno nie ma problemów. Zresztą synchro to nie problem.
Opublikowano

Touka Gettan nie warto. Bardzo nudne i przeciętne pod każdym względem.

Noir jest bardzo dobre. Z pobraniem na pewno nie ma problemów. Zresztą synchro to nie problem.

Obejrzałem 5 odcinek... Czy przez całą serie, będą losowe wydarzenia? Czy z czasem chociaż się ułożą w jedną całość? Bo na razie, to tylko jedna wielka nie wiadoma, przeskakiwanie od czegoś do czegoś :v

Co do Noir. 

To musi być dobre, bo na tanuki o dziwo jest wysoka ocena xD no, skoro tak mówisz

gfgdf

Opublikowano

Obejrzałem 5 odcinek... Czy przez całą serie, będą losowe wydarzenia?

Nie oglądałem w całości, gdyż odpychało mnie niesamowicie.

Jeśli chcesz obejrzeć coś bardzo podobnego, a zarazem dobrego (dużo lepszego) to zobacz Yami to Boushi to Hon no Tabibito.

https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1093

Co do Noir. 

To musi być dobre, bo na tanuki o dziwo jest wysoka ocena xD no, skoro tak mówisz

Ja na tanuki już od lat nie zaglądam. Tamta strona to g****o niesamowite. Zbyt często gniotowate anime oceniają wysoko, a te fajne nisko.
Opublikowano

Nie oglądałem w całości, gdyż odpychało mnie niesamowicie.

Jeśli chcesz obejrzeć coś bardzo podobnego, a zarazem dobrego (dużo lepszego) to zobacz Yami to Boushi to Hon no Tabibito.

https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1093

Ja na tanuki już od lat nie zaglądam. Tamta strona to g****o niesamowite. Zbyt często gniotowate anime oceniają wysoko, a te fajne nisko.

Oo, dzięki wielkie :P Zobaczę ;)

Co do tanuki, to się zgodzę xD Z kilka dobrych serii, dzięki nim (a raczej, przez nich), bym nie obejrzał.

gfgdf

Opublikowano

Czemu po prostu nie patrzysz ocen i nie czytasz recenzji na myanimeliscie? Tam siedzi masa osób + ludzie którzy oglądają anime nałogowo po 10 lat i znają każdy zakamarek tego pojebanego światka. A nie jakieś tanuki xD

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Czemu po prostu nie patrzysz ocen i nie czytasz recenzji na myanimeliscie? Tam siedzi masa osób + ludzie którzy oglądają anime nałogowo po 10 lat i znają każdy zakamarek tego pojebanego światka. A nie jakieś tanuki xD

Kierowaniem się ocenami (w większości) z MAL'a to jak strzał w kolano i sypanie rany solą. Jak mogę brać te oceny na poważnie, skoro 85% tytułów ma średnią trochę powyżej 7? Ludzie tam nie znają innej skali jak 7 do 10. A chciałbym przypomnieć, że istnieją jeszcze inne cyfry w tej skali. 

Tanuki nie lepsze.

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...