Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guild Wars 2 poczatek gry i pytania

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z grą GW2 będę miał styczność pierwszy raz wiec nasuwają mi sie nastepujace pytania:

1.jak z ludem duzo ludzi gra ogolnie?

2.jak wyglada pvp? tzn chodzi mi czy w grze jest system non target czy moze cos innego

3.co ciekawego jest w tej grze?

4.Byłby ktos chetny na wspolna gre? jesli tak prosze pisac PW tutaj 

Opublikowano

Zależy na jakich trybach, ogólnie na brak ludzi nie można narzekać

Ogólnie targetuje sie, ale nic nie stoi na przeszkodzie by użyć umiejętności w inna stronę, pol na pol

Jest to jeden z najbardziej rozbudowanych mmo jakie powstaly

­

Opublikowano

1. Tak, gra dość dużo ludzi.

2. Jest w grze system non-target, PvP to areny, na których są 2 drużyny i są różne tryby gier, nie tylko zabijanie przeciwników się liczy, chodzi też o punkty. Są także zabawy jak survival na wyspie z randomowymi przedmiotami na mapie, zabawa w "krabowy football".

3. Dobra fabuła, duża ilość ludzi, duża różnorodność i niezależność, nawet po wbiciu maksymalnego poziomu jest ciekawie itd.

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanie ktora postac by byla taka git ciekawa i w miare mocna i do pvp i exp? ogladalem opisy postek juz i powiem ze najbardziej interesuja mnie nekromanta i lowca ale tez ciekawe sie wydaja elementalista i mesmer moglby sie ktos wypowiedziec na temat tych postaci ?

Opublikowano

Ele zawsze w mecie na pvp, na pve dobrze sobie radzi.

Necro nie da sie grać na pve, na pvp dosyć mocny

Lowca sam w sobie ok na pve, ale na pvp mocny jak masz druida, elitarna specjalizacje ktora jest dostępna dla ludzi którzy kupili dodatek

Mesmer na pvp to klasa w sobie, ale trudny. Na pve slabo sobie radzi, podobnie do necro (przynajmniej dla mnie)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...