Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ujawienie bohatera: Jhin

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten ultimate mnie rozłożył na łopatki, ale mam pewne podejrzenia ze będzie słabym adc, nie wpasuje się w mete.

Opublikowano

Ult wygląda kozacko, ale zauważyłem że on nie jest wgl mobilny, jak dla mnie chyba odpada :v

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie mam nadzieje że nie wyjdzie z tego adc jeszcze jg,mid,top tak jak w przypadku Tahm kencha granego w sumie na każdej pozycji lub kindred(adc,jg,mid)

Jeszcze na temat tej postaci nie ma ona ucieczki i będzie łatwym celem w tf

Opublikowano

Jakaś dziwna jest ta postać, człowiek po zapowiedziach spodziewał się czegoś innego, na dodatek nie jest mobilny i trzeba będzie uczyć się farmić pod wieżą, bo wyjście dalej skończy się pewnie na kilku AA w twarz i śmierci. Ciekawe jak będzie sprawować się na skryptach.­ Mam nadzieję, że w nowym sezonie wyjdą jakieś itemki pod AS :)

@Liderex: biorąc pod uwagę, że on jest jebanym mordercą, który zabija i zaraz spierdala by go nie złapano, to tak, spodziewałbym się chociaż niewidzialności, a tutaj nie ma nic

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Opublikowano

Czy osoby które piszą, że on nie jest mobilny są spierdolone genetycznie i umysłowo? No k***a chyba tak, bo nie wierze, że znajomość angielskiego tak absurdalnie u takich osób leży... Przeczytać skillset, a jak nadal nie ogarniacie co i jak to komp off, do książek debile i uczyć się do szkółki, ja p******e...

Opublikowano

Spelle kozak, zapewne będziemy chodzić nim na mida z powodu jego łatwego czyszczenia lejnu

Opublikowano

Haa, wygrałem. Jednak ma maskę na twarzy, a nie na plecach ;) 

A ja mam pytanie - Jak się wymawia jego imię ?

Opublikowano

Czy osoby które piszą, że on nie jest mobilny są spierdolone genetycznie i umysłowo? No k***a chyba tak, bo nie wierze, że znajomość angielskiego tak absurdalnie u takich osób leży... Przeczytać skillset, a jak nadal nie ogarniacie co i jak to komp off, do książek debile i uczyć się do szkółki, ja p******e...

Rozumiem, że według ciebie lekki boost do ms sprawia, że postać jest mobilna?

­

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Opublikowano

Słaba postać będzie służyła jak ktoś będzie chciał feedowac to wystarczy włączyć ta postać :^

myślałem ze to jakiś dobry zabójca będzie po wyglądzie a to taki zamulony adc będą grali nim na midzie topie

Opublikowano

Postać jak Graves. Ma naboje = napierdalando, a jak ich nie ma to nic nie robi praktycznie. Mi się podoba bo nie jest taki sam inni. Po wyjściu Kalisty i reworku Gravesa dużo się zadziało na botlanie. Ale chcąc zagrać Jhina, to Yasuo musiałby być instabanem i nadejdą nerfy Yasuo :v

Uczeń
Opublikowano

Mi się podoba, jego zasięg skili jest DUŻY, co pozwala ładnie farmić, lecz jego mobilność wyklucza go przy tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...