Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 6.1

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imo dzis w nocy powinien wyjsc, skoro 16 zaczynaja sie lcsy..?

edit

lck zaczyna sie jutro wiec powinni dzis w nocy to wprowadzić ale

RPD77hr.png

Opublikowano

Caitlyn wygląda na tym nowym skinie jak Zyra xD 

Lipa, że znowu skiny do Nidalki i Cait bo mają ich mnóstwo. Do Wukonga spoko i podejrzewam, że dostanie buffy. Czemu? Jest tak c*****y w jungli, że po grompie, blue i wilkach nie mam hp. Na innych champach nie mam tego problemu. Ba, nawet Corkim w jungli lepiej ustawałem :v

Trochę nie czaje czemu cofnęli (?) nerfa na LB. Przecież ona nadal jest silna. Może i dostaje niezły wpierdziel od takiej Ahri ale cóż.. karma. Kiedyś LB>Ahri, a teraz role się odwróciły po usunięciu silenca u LB.

654456564.jpg

W końcu wrócą ap junglerzy, bo ten aktualny item dostał takie nerfy, że rzadko się widuje Nidalee czy jakiegoś Fiddla. A te junglowe Echo jest op. Będzie taki clear leciał u takiej Diany, że poezja. Mało tracimy obrażeń tak naprawdę a zaoszczędzamy kasę.

Opublikowano

Caitlyn wygląda na tym nowym skinie jak Zyra xD

Lipa, że znowu skiny do Nidalki i Cait bo mają ich mnóstwo. Do Wukonga spoko i podejrzewam, że dostanie buffy. Czemu? Jest tak c*****y w jungli, że po grompie, blue i wilkach nie mam hp. Na innych champach nie mam tego problemu. Ba, nawet Corkim w jungli lepiej ustawałem :v

Trochę nie czaje czemu cofnęli (?) nerfa na LB. Przecież ona nadal jest silna. Może i dostaje niezły wpierdziel od takiej Ahri ale cóż.. karma. Kiedyś LB>Ahri, a teraz role się odwróciły po usunięciu silenca u LB.

654456564.jpg

W końcu wrócą ap junglerzy, bo ten aktualny item dostał takie nerfy, że rzadko się widuje Nidalee czy jakiegoś Fiddla. A te junglowe Echo jest op. Będzie taki clear leciał u takiej Diany, że poezja. Mało tracimy obrażeń tak naprawdę a zaoszczędzamy kasę.

Kata ze smitem na midzie ? :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...