Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Note 4 - bootloop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cz. Mam Note 4 N910C. Po wgraniu stocka odinem pojawia się bootloop na napisie "Samsung Galaxy Note 4" (non-stop się resetuje). Próbowałem wszystkiego, w tym full wipe przez custom recovery. CSC kilka różnych (XEO, XEH i francuskiego), tak samo kilka wersji systemu - 5.1.1, 5.01 i 4.4.4 na Odinie 3.09 i 3.10 (najnowszym). Dodam, że mam nabitą flagę, dlatego gwarancja odpada.

@Razeer123

MPC jak elektroda

Opublikowano

Dziwne, nie powinno tak być. Spróbuj tego poradnika, powinien Ci pomóc (ps - nie wiem czemu mnie nie powiadomiło).

http://www.theandroidsoul.com/unbrick-restore-galaxy-note-4-sm-n910c-exynos-65521/

@1361622928-U485574.pngJohnPaul Second

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Dziwne, nie powinno tak być. Spróbuj tego poradnika, powinien Ci pomóc (ps - nie wiem czemu mnie nie powiadomiło).

http://www.theandroidsoul.com/unbrick-restore-galaxy-note-4-sm-n910c-exynos-65521/

@1361622928-U485574.pngJohnPaul Second

Niestety, kompletnie żaden sposób nie pomógł. Ze wszystkich możliwych sposobów z XDA, żaden nie zadziałał. Poszedł do serwisu, po dwóch dniach zdiagnozowali (prawdopodobnie) uszkodzoną płytę główną. Telefon poszedł dalej i możliwe, że nowiutki Note pójdzie do kosza - wymiana ponoć przewyższa jego wartość. No nic. Dziena za pomoc.

MPC jak elektroda

Opublikowano

Niestety, kompletnie żaden sposób nie pomógł. Ze wszystkich możliwych sposobów z XDA, żaden nie zadziałał. Poszedł do serwisu, po dwóch dniach zdiagnozowali (prawdopodobnie) uszkodzoną płytę główną. Telefon poszedł dalej i możliwe, że nowiutki Note pójdzie do kosza - wymiana ponoć przewyższa jego wartość. No nic. Dziena za pomoc.

A na gwarancji nie przejdzie? 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...