Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy warto? kilka pytań odnośnie LCPL

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy warto zaczynać na LCPL?

2. Jak jest z farmą PU na którym lvlu się zatrzymać i wyfarmić je tak by starczyły do lvl capu.

3. jaką postać się najlepiej gra?

4. czy arcymag od czarodziejki czymś się różni? albo nocny elf od szelmy

Opublikowano

1. Czy warto zaczynać na LCPL?

2. Jak jest z farmą PU na którym lvlu się zatrzymać i wyfarmić je tak by starczyły do lvl capu.

3. jaką postać się najlepiej gra?

4. czy arcymag od czarodziejki czymś się różni? albo nocny elf od szelmy

Odnośnie twoich pytań z tego co pamiętam to było dużo tematów. Wystarczy je tylko znaleźć i przeczytać. (Pytanie 1.2.)

Mianowicie każdemu gra się jakoś klasą łatwiej, drugą gorzej. To zależy od Ciebie jaką wypracowałeś sobie technikę gry daną postacią. 

Odpowiadając na ostatnie pytanie . Tak te postacie różnią się miedzy sobą. Więcej info tutaj:

http://lcpl.weebly.com/postacie.html

http://www.lastchaosinfo.com/

ubh6c.png
Opublikowano

Pierdolicie...

Oplaca sie gra expi sie super tylko ekipe miec i grac mozna :)

A te bany sa za lewy gold... kazde konto co bylo "zarazone" tym goldem zostalo zablokowane osoby ktore byly w to zamieszane przypadkowo zostaly i zostaja odbanowywane

Opublikowano

@up nie lwey gold lecz gamigo wprowadzilo jakies gowno warte zabezpieczenie... Jak gold dodtaniesz za duzo to automatiko bana daje :/ ja wczoraj 24b wziolem golda rlg i juz nie moge sie zalogowac napisalem do comy vily a ona pisze mi ze konto bana nie ma ( a przy logowaniu pisze ze mam bana) to napisalem do suportu blokli konto na 14dni i napisali mi ze ktos sie logowal nxa moje konta w promieniu 110 mil..... W ciagu7dni xD a kompy mi chodza 24/u bo sklepiki mam na ch1 smiech... Jak sprawa sie nie wyjasni zrobie filmik na ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...