Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod - Wersja klienta jest nieprawidłowa. Zostaniesz...

TheGreatOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mianowicie udało mi się dodać do najnowszej wersji kamer moda serwer który ruszył kilka dni temu. Lecz po zalogowaniu się do gry wyskakuje komunikat że jest "nieprawidłowa wersja klienta. zostaniesz rozłączony z serwerem" czy coś w tym guście. 

Jest jakiś sposób na to? Byłbym wdzięczny jeżeli by mi ktoś wytłumaczył dokładniej co zrobić :)

Opublikowano

­Oznacza to, że jest włączone sprawdzanie klienta.

Musiałbyś sprawdzić jaka wersja jest w ich oryginalnej bince a następnie edytować binkę kamera. Daj mi obie binki to ci pomogę.

PS. jaki serwer?

Opublikowano

Wejdz na metin2mod.tk tam masz zakładke dodawanie serwerów. Wyciągnij sobie report z clienta serwera na którym grasz i dodaj go do serverinfo w kamermodzie i bedzie smigac

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

­Oznacza to, że jest włączone sprawdzanie klienta.

Musiałbyś sprawdzić jaka wersja jest w ich oryginalnej bince a następnie edytować binkę kamera. Daj mi obie binki to ci pomogę.

PS. jaki serwer?

Możesz mi powiedzieć co to jest ta binka? Bo nie ogarniam za bardzo. Serwer Mortalmt2

Wejdz na metin2mod.tk tam masz zakładke dodawanie serwerów. Wyciągnij sobie report z clienta serwera na którym grasz i dodaj go do serverinfo w kamermodzie i bedzie smigac

Próbowałem już wyciągnąć to tym cheatengine no ale bez efektu. W momencie gdy klikam first scan nic sie nie pojawia.

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć co to jest ta binka? Bo nie ogarniam za bardzo. Serwer Mortalmt2

Próbowałem już wyciągnąć to tym cheatengine no ale bez efektu. W momencie gdy klikam first scan nic sie nie pojawia.

Łap, ten report powinien być okej.

1314132731
Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

Łap, ten report powinien być okej.

1314132731

Dzięki, teraz działa ;)

Lecz to zrodziło nowy problem, nie wiem czemu ale przy możliwości wyboru jakie itemy mają być podnoszone przez autopick up nie ma sztab. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...