Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, potrzebuje zakupić internet do telefonu żeby korzystać z tego potem na komputerze grając w lola przeglądając mpcforum etc, co polecacie? 

Opublikowano

Jak w mieście mieszkasz to cokolwiek LTE, tylko kłopotem będzie to Twoje "etc." bo na mobilnym nie ma bata żebyś nie zużył 10gb na oglądaniu samych filmów. Granie w lola dość mało transferu zżera, fejsbuczki itd też nie powinny być problemem, ale jeżeli tylko na tel będziesz przeglądać, inaczej zaraz zużyjesz transfer. No musisz byc konsekwentny xD

Play i plus mają przyjemną ofertę, Orange słyszałem że miewa problemy z Ligą więc trochę risky 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Dzisiaj się rozejrzę po mieście w poszukiwaniu ofert playa i plusa, konkretnie zależy mi na korzystaniu z mpcforum graniu w leaguage of lengunde facebooku gadó gadó i tyle raczej

Opublikowano

Ja mam internet z sieci Play. LTE<<<< Smiga bardzo dobrze :D

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Weź LTE z plusa, posiadam ich ofertę (tą za 19.99 bez urządzenia), kartę mam wrzuconą jako 2 to telefonu i działa doskonale. Dostajesz chyba 10GB w transferze LTE (zależy ile u Ciebie uciągnie) a potem po zużyciu transfer spada do 10 mb/s (tak jakbyś miał neostradę 'dziesiątkę')

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

^ przekonałeś mnie zaraz zapierdalam do plusa ogarnąć coś, nawet zasięg na ich mapie wydaje sie okej.

Zamykam elos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...