Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trójmiasto oczami turysty.

Arialll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robię do szkoły pewien projekt i potrzebne mi są opinie o trójmieście ale osób które przyjeżdżają tu tylko w celach turystycznych.

-Co Wam się tutaj podoba?

-Czy chcieli byście tutaj zamieszkać?

-Co Was zaskoczyło?

-Co Wam się nie podoba?

-Dlaczego akurat Trójmiasto?

-W którym mieście byście zamieszkali Gdańsk, Gdynia Sopot?

-Jak oceniacie tutejszych ludzi?

- Czym się wyróżnia Trójmiasto od innych Polskich miast nie biorąc pod uwagę morza.

Jedno słowo które się Wam kojarzy z miastem wyłączając słowa (morze, plaża)

Gdańsk-...

Gdynia-...

Sopot-...

:)

Cyrk.png

Opublikowano

Gdańsk - patola  xD

Gdynia - K**wa świnia  B)

Sopot - nikogo nie znam z Sopotu  :(

Oczywiście jest to luźny żarcik. Znam ludzi zarówno z Gdańska jak i z Gdyni. Dlaczego patola? Mam przed oczami swojego kolegę z Gdańska. Jest to mój dobry znajomek. Broń boże, nie wrzucam nikogo do jednego worka! Gdynia, dlaczego tak a nie inaczej. Ponieważ jak się koledzy z Gdańska spotkają z kolegami z Gdyni a ja przy nich jestem to cały czas lecą teksty typu "Arka Gdynia k**wa świnia..." albo "Lechia Gdańsk, k**wa szajs...". Oczywiście wszystko z dystansem i nie za dużo :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Gdańsk - patola  xD

Oczywiście jest to luźny żarcik. Znam ludzi zarówno z Gdańska jak i z Gdyni. Dlaczego patola? Mam przed oczami swojego kolegę z Gdańska. Jest to mój dobry znajomek. Broń boże, nie wrzucam nikogo do jednego worka! Gdynia, dlaczego tak a nie inaczej. Ponieważ jak się koledzy z Gdańska spotkają z kolegami z Gdyni a ja przy nich jestem to cały czas lecą teksty typu "Arka Gdynia k**wa świnia..." albo "Lechia Gdańsk, k**wa szajs...". Oczywiście wszystko z dystansem i nie za dużo :D

Gdańsk patola? Na jakiej podstawie, wiem że są tam dzielnice hazardu i rozpusty (xD), ale do Sosnowa daleko im brakuje.

Opublikowano

Gdańsk - patola  xD

Heh no żeby to były tylko takie teksty xD Jak palma odbije to i pociągi zatrzymują albo dewastują bo są zółto-niebieskie :)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...