Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memy użytkowników forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1494514525559501471882.png

Oto temat, w którym na luzie i z dystansem możemy przedstawić czyjąś mentalność, tok myślenia, nie koniecznie na poważnie :)

Nie chcę by z tego tematu zrobiło się miejsce do dyskusji i flamewaru, lub to co się stało z idiotyzmami. Nie chcę by był tu jakikolwiek regulamin, więc proszę o zachowanie kultury osobistej i wstawianie memów nie będących obelgą dla kogoś. Faktycznie mogą One lekko wyśmiewać osobę, której on dotyczy, ale nie obrażać. Planujemy niedługo wrzucić generator stworzony specjalnie pod ten temat. No i kto wie, może jak wypali to i jakieś memy miesiąca? :) A tym czasem do dzieła!

Oto kilka przykładowych, jak już wyżej napisałem, lekko podśmiewają się z osoby której dotyczą, jednak nie obrażają.

Miłego memowania!

K6hKNBR.png

vGmTvxv.png

ykIynsr.png

Opublikowano

Nowa dawka, tym razem za cel obrałem Administratorów :D Oto jak dla mnie najbardziej popularne ich cytaty :)

... i wszystko staje się jasne...

ZRDz4xM.png

Wokal miszcz :D

dlnsWse.png

I tak oto zaczęła się era wyzwisk na GG bo na forum nie można :/

G1ZdFMK.png

A nasz generator powoli się tworzy :D Zachęcam do tworzenia i dodawania ciekawych memów związanych z użytkownikami (zwłaszcza znanymi) na tym forum! :P

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...