Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocników do stworzenia profesjonalnej sieci!

NarmiaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie użytkowników mpcforum!

Postanowiłem zrealizować ten projekt, gdyż uważam, że jest godny polecenia. A mianowicie chodzi mi o sieć serwerów. Na wstępie zaznaczę, że posiadam wieloletnie doświadczenie, w cs 1.6 miałem jedną z większych sieci serwerowych, a zaletą tego była moja "zdolność" do reklamy a także nienaganne umiejętności programowania. Może przejdę do sedna. Poszukuję grafika, który będzie w stanie wykonać layout, którego później zakoduję. Potrzebni będą także admini, najlepiej 3/4 by była stała dostępność admina na serwerze. Przydałby się oczywiście ktoś od reklamy. I jeszcze na koniec dodam, że jeśli wszyscy będą chcieli aktywnie uczestniczyć w tym projekcie, i zostać na stałe w gronie tych osób, które będą wspólnie ze mną tworzyć nową pozbawioną toksyczności społeczność to oczywiście muszą być "profesjonalistami" w tym co robią. Potrzebny jest także sponsor, nie chcę by serwer powstał na byle jakim silniku, a także by forum było na phpbb przemo :D :D. Oczywiście gwarantuję zwrot poniesionych kosztów na rozwój serwera w jego późniejszych etapach rozwoju.

Może teraz podam wymagania oraz oczywiście to,

co ja mogę od siebie zaoferować zaczynając od wymagań:

- Ukończone 18 lat, to jest podstawa do tworzenia społeczności. Nie chodzi mi tu o dojrzałość bo to nie tak;

- Doświadczenie w tym co robi, absolutna podstawa;

- Minimum 2 godziny aktywności dziennie, w weekendy 4 godziny. (ew. brak obecności powiadomiony wcześniej) ;

- Posiadanie własnego zdania, nienagannej osobowości, poczucia humoru, chęci rozwoju ;

- Sumiennego zaangażowania do pracy.

Kończąc na wymaganiach rozpoczynam opisanie co ja mogę zaoferować :awkward:

- 18 lat ;

- Doświadczenie w swojej pracy, znajomość programowania ;

- Ogromne zaangażowanie ;

- Szybki kontakt ze mną ;

- Konkretne podejście do sprawy.

Wybaczcie, jeśli nie jest to przejrzyście robione, ale moim skromnym zdaniem jest to tylko temat na forum. Jeśli ktoś będzie miał ze mną pracować to raczej musi mieć troche " nie równo pod kopułą", czyli podobnie jak ja.

Dziękuję za czas spędzony na przeczytanie moich wypocin.

Miłego wieczoru ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...