Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SketchUp- czy jest ceniony?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam się z ciekawości, bo jestem w szkole plastycznej i ciśniemy na potrzeby zajęć całkiem skomplikowane wizualizacje różnych rzeczy i potem renderujemy na jednym szkolnym vRayu i jestem już nieźle podskillowany. Pytanie tylko- czy to sie potem przydaje, czy wszyscy psioczą "blender i profesjonalne programy only"? Bo o ile szkoła ma cały pakiet Adobe, Corela oraz jakiś soft do filmów (jeszcze nie używaliśmy, mamy na moim etapie na razie foto), to już profesjonalnych programów 3D nie mamy na razie. Pytam się z czystej ciekawości, szkoda by było aby nauka poszła w las :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Program jest na pewno łatwy w obsłudze. Dużym plusem jest też to, iż jest całkowicie darmowy. Kiedyś trochę się nim bawiłam i oceniam go pozytywnie. O ile się orientuję w środowisku zagranicznym jest polecany. Proponuję jednak (o ile masz możliwość) uczyć się programów poosiadających więcej zaawansowanych opcji, przeznaczonych dla profesjonalistów. Woda głęboka jednak na dobry program, którego będziemy używać zawsze, chęci nigdy dość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...