Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

crash smita - czarny ekran

akirwa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wszystkim smile.gif Po przerwie postanowilem wrocic do smita i problem polega na tym ze w jakims momecie (zalezy, czasami moge pograc pare godzin, czasami w pierwszej grze) gra sie crashuje. Pojawia sie czarny lub fioletowy z tego co pamietam ekran i nie moge nic zrobic, musze uruchomic komputer ponownie. Po takiej akcji, nie moglem w ogole wlaczyc gry gdyz HirezStudio sie psulo, na dodatek nie moglem tego gowna usunac... Probowalem zainstalowac na nowo to nie moglem bo juz pisalo ze posiadam taki program... W jakims poscie ktos dodal jakis "program" ktory manualnie usuwa smita i wszystko co jest z nim zwiazane (w tym HirezStudio). Dzieki temu usunelem to i gdzies wyczytalem ze podobno mozna naprawic instalke klikajac na nia prawym przyciskiem myszy i wybierajac opcje "Rozwiaz problemy ze zgodnoscia" po czym uruchamiales instalke przez administratora. Faktycznie to pomoglo, nie ma problemu z HirezStudio anymore, z tym ze gra sie dalej crashuje co jest troche irytujace... Chcialbym pograc w ta gre ale juz nie wiem co robic. Dodam ze niedawno kupywalem komputer i wydalem na niego 5tys. wiec watpie zeby chodzilo o czesci, na dodatek jeszcze na starym komputerze mialem te same problemy. Mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi pomoc. Dzieki smile.gif

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...