Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywca złotego balona 2015: Lionel Messi

Zieliniak321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugie miejsce CR7, trzecie Ney.

Taką decyzją nikt nie był zaskoczony, chociaż według mnie, ani Ronaldo ani Messi nie zasługiwał na znalezienie się w Top3. No ale gdyby jedno z tych nazwisk się nie znalazło, wywołałoby to ogromną falę spekulacji ... Liczę na to, że w przyszłym roku ktoś przełamie dominację tej dwójki - albo Ney, albo Bale.

Opublikowano

Drugie miejsce CR7, trzecie Ney.

Taką decyzją nikt nie był zaskoczony, chociaż według mnie, ani Ronaldo ani Messi nie zasługiwał na znalezienie się w Top3. No ale gdyby jedno z tych nazwisk się nie znalazło, wywołałoby to ogromną falę spekulacji ... Liczę na to, że w przyszłym roku ktoś przełamie dominację tej dwójki - albo Ney, albo Bale.

Nie no, uważam że Messi skosił ten sezon. Nie dlatego że jestem kibicem Barcy, ale po prostu, jako ktoś kto kocha piłkę. A jeśli już, to prędzej widzę Jamesa niż Bale w przyszłorocznym top 3. Ale zobaczymy, co ten rok nam przyniesie.

Opublikowano

To było w 100% pewne ze Leo dostanie złotą piłkę, to co zrobił w tym roku to jest magia. Ciekawe ile lat będziemy czekać na jego zastępce ^^

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

I to spojrzenie Neymara na Ronaldo haha xD 

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...