-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
bamba654321
bamba654321
Witam, ostatnio pisałem o tym samym problemie w zakładkach CS:GO mimo to jest jednak problem komputera. Więc tak opisze od pierwszego problemu. Kiedy grałem sobie w CS:GO było dobrze zawsze mam kolo 100-70 fpsów stałych ale gdy nacisnąłem shift+tab i internet (prawie że zawsze tego używam i nic się nie dzieje) nagle zaczęły się dziwne problemu typu : 20fps lagi kompa, min. 30sec zanim cokolwiek jaki program się odpali komp się włącza min. 2min itp. Więc zacząłem od skanowaniem całego komputera (CCleaner, malwarebytes, avast), oraz zrobiłem defregmentację. Nic nie ustąpiło, więc cofnąłem system, dalej nic. Wkurzyłem się zrobiłem formata, no i wszystko dobrze śmiga zainstalowałem cs'a cieszyłem się 5 dni, aż znowu (dokładnie wczoraj wieczorem) wbiłem sobie na csa zdążyłem zagrać 2-3 mapy normalnie i znowu się stało 20-15 fpsów użycie procesora 60-70% itp. komputer się włącza 2min+ chociażby już mozilla/chrome 30sec...
sprzęt:
Windows XP
Service Pack 3
Pentium® Dual-Core CPU
e5300 @ 2,60GHz, 3.25 RAM (normalnie mam 4)
Karta Graficzna: GeForce GT 9600
PS. Instalowałem też najnowsze stery od tego i tego .
nie chcę się znowu męczyć z formatami, może coś zaradzicie?
Średnia temperatura 42-38 stopni
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.