Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę dodać itemów na handel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z handlem, a mianowicie z dodawaniem itemów do handlu tylko yangi mogę dodać i nimi handlować, przed powiększeniem handlu też nie mogłem, syserr nic nie wywala 

post-1194782-0-91374400-1452535524_thumb.jpg

Opublikowano

Jeżeli miałeś problem przed powiększaniem handlu, to po co powiększałeś?

Pierw niech sprawnie działa 1 wersja, żeby robić drugą. Powróć do starej wersji handlu i wtedy szukaj problemu, błędy serwerowe i klientowe po próbie dodania itemu

Opublikowano

Twój post zawiera stosunkowo mało informacji ale moje przypuszczenia wskazują następująco:

1. Jeżeli kompilowałeś plik wykonywalny gry po powiększeniu handlu - błędnie ustawiłeś dostępną ilość slotów
  2. analogicznie do punktu pierwszego lecz po stronie serwera
  3. Uszkodzony plik python który nie interpretuje Twojej interakcji z oknem

Więcej przypuszczeń rozwiązania tego błędu będzie można ustalić jeżeli podzielisz się z nami informacjami na temat dokonanych modyfikacji.

Opublikowano

Zrobiłem od nowa kompilację, czyste game,db, binka i też nie działa nie da się nic na to przenieść 
Problem pewnie jest po stronie clienta, ale nie wiem gdzie :( macie jakieś rady??

Opublikowano

w root i uiscript obadaj uiexchange i ­exchangedialog. 

Porównaj sobie z jakimś innym z pierwszego lepszego klienta. Polecam użyć pluginu do notepada++ "compare", dzięki niemu szybko wyłapiesz różniące się elementy.

Opublikowano

Sprawdziłem to i są takie same wiec nw w czym problem, tak samo zrobiłem z game i db dałem czyste, więc może cały client ma coś zle, ma ktoś metka pod src do pracy?? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...