Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które skrzynki otwierać?

masmad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadnych się nie opłaca, żeby zarobić na skrzynkach trzeba mieć mega farta.

Lepiej wymień klucze na jakiegoś dobrego skina.

Za 8-9 kluczy dostaniesz skina wartego około 20-25€

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Żadnych się nie opłaca, żeby zarobić na skrzynkach trzeba mieć mega farta.

Lepiej wymień klucze na jakiegoś dobrego skina.

Za 8-9 kluczy dostaniesz skina wartego około 20-25€

ale ja chcaiłbym coś zarobić... a kupując takiego skina nie zarobię nic na tym :P

Opublikowano

Szansa na trafienie czerwonego albo kosy jest tak niska że praktycznie nie ma szans żeby wrócił Ci się taki opening z ~10 skrzynek.

Albo kup dobrego skina i trade na Lounge jak kolega wyżej powiedział albo kup skiny i wrzuć na csgodouble + ustaw bota na kilka nocy... dużo większa szansa że coś na tym zarobisz.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

No to nie na skrzynkach. Kup skina/klucze (najlepiej klucze) i czas na trade na csgolounge.com :)

Trzeba mieć szczęście, ja otworzyłem 8 skrzynek i dropnołem karambita za 150euro i rewolwer stattrak lekko uzywany czerwony skin

Opublikowano

Tak, jedyne dobre skrzynki do Chroma 2, jak trafisz już tą kosę to przynajmniej szansa na jakiegoś ładnego TT, Dopplera itp.

PS. I tak większa szansa że spotkasz jednorożca :)

Opublikowano

ale ja chcaiłbym coś zarobić... a kupując takiego skina nie zarobię nic na tym :P

Skoro chcesz zarobic to po co chcesz otwierać skrzynki xD? to nie jest tak ze pomyslisz o chce karambita i go dostaniesz jedyny zarobek to trejdowanie sie kluczami .. otwierasz skrzynke  0.20 euro klucz 2.45 i co ? skin za 20 centow albo mniej :D

Opublikowano

Klucze się nie opłacają raz mi dropnoł AK-47 Elitarny Fabrycznie Nowa Starttrak raz a wczoraj 12 euro na te jebane klucze znowu wydałem najlepiej wymienić za skina.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarobić to kup skiny po 1 lub 2 euro i obstawiaj mecze lub graj na jackpotach i tego typu stronach. Ale wiedz, że możesz więcej przegrać niż wygrać.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...