Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powtarzający się dźwięk podczas uruchamiania komputera.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki, że podczas uruchamiania komputera, po wciśnięciu power następuje powtarzający się dźwięk, nie ma obrazu na monitorze, procesor działa normalnie, itp. Sprawdzałem uszkodzenia biosu ami, ale nie ma tam konkretnego problemu jak u mnie, więc to nie bios. Co jeszcze może wydawać powtarzający się dźwięk zaraz po uruchomieniu komputera? Ramy, grafika? Dodam, że nie mam dysku w komputerze, a chciałbym dowiedzieć się co jest przyczyną, bo nie wiem czy nie będę zmuszony wymieniać sprzętu. Jeśli trzeba jakiś filmik czy sam dźwięk z usterką, to dodam. 

Ps. Te dźwięki są krótkie, ale nieprzerwane, powtarzające się do czasu restartu komputera. Po restarcie jest jeden normalny dźwięk, jak przy uruchamianiu, ale nadal nie ma obrazu, nieraz musiałem kilkadziesiąt razy restartować komputer w celu jego normalnego uruchomienia. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...