Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube <<< w obewcnym czasie.

Divvo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wszyscy dobrze wiedzą, konkurencja na YouTube staje się co dzień co raz większa. Dzisiaj jakoś tak przez cały dzień zastanawia mnie jedno... W obecnym czasie jest jeszcze szansa na wybicie się na YouTube? Czy jest ktoś w stanie wybić się na grze? Dajmy na to ''ktoś'' nagrywa filmy z gry Metin2, jest możliwe zdobycie 50.000 subskrypcji?  

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Z metina to raczej wątpliwe jak i tych starszych gier, ale wybicie się wciąż jest możliwe - ciągle pojawiają się kanały, które przekraczają 100 000 subskrypcji.

Opublikowano

Według mnie jedynym sposobem na wybicie się na youtube jest nagranie czegoś oryginalnego. Póki co może się wydawać, że wybić można się tylko na grze CSGO, jednak jak się spojrzy na to z innej perspektywy to filmów z tej gry jest zdecydowanie za dużo na youtube (jak dla mnie oglądanie po raz któryś jak ktoś się denerwuje albo coś rozwala bo wydał 300€ na skrzynki i mu kosa nie dropła jest jednak męczące). Poza tym zawsze możesz spróbować streamować na twitchu/hitboxie, wydaje mi sie że to lepsza opcja niż nagrywanie filmików, które prawdopodobnie mało kto obejrzy, chyba, że tak jak wcześniej wspomniałem, nagrasz coś oryginalnego, lub coś, co interesuje ludzi a nie ma tego za dużo w internecie.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Prawda jest taka, że jeśli nie masz znajomego youtube, który ma choć troche subów to nić nie zrobisz. Możesz jedynie sie starać w ten sposób bo kolega wyżej napisał, żeby jakiś youtuber sie tobą zainteresował.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

z metina jeśli nabijesz 10.000 sub to już masz w uj kasy i nie te ochłapy co płaci youtube tylko hajsy za reklame od właścicieli priv serwerów :)

jesli masz średnio 5k wys. pod filmen to możesz zarabiać nawet 20zł za każdy wrzucony film z danego serwera

Opublikowano

Wszystko jest możliwe, jeśli jest to tylko metin będzie ciężej, ale da się. Najważniejsza jest oryginalność i profesjonalność.

Opublikowano

Kolega wyżej wspomina o nagraniu ''czegoś oryginalnego'', a co w obecnym czasie jest oryginalne? CSGO jak dla mnie to syff do nagrywania. Na yt po wpisaniu wyskakują miliony filmików, ludzie już nie chcą tego oglądać, a jeśli oglądają to już u osób które mają duża ilość subskrypcji.

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Myślę, obecnie na metinie się nie wybijesz. bo ta gra nie jest już tak popularna jak w kiedyś. Teraz na kanałach króluje minecraft, cs, gta V, fallout4. Regularnie wrzucanie filmów, umiejętność zainteresowania widza, dobra dykcja, pomysły na filmy, konkursy, volgi, Q&A, wygadanie to droga do sukcesu w dzisiejszych czasach na yt.

Cyrk.png

Opublikowano

W tym okresie z tego co widzę to popularne są głupoty na tym YT. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...