Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] Prestige-MU.pl [ EXP 1500 ] [BETA]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tpbWXqM.png

brak info, testy

LbIQ0WR.png

Server name: [s2] PrestigeMU Medium

Files Version: Season 2 

Host: 24/7

IP: main.exe

Port: main.exe

3weXFoS.png

Exp: 1500x 

Drop: 50x

HP Mobów: 120 % 

Reset level: 400 level

Reset reward: 50 credits + 1000  pkt * reset

MG: 220 level

bnusgDR.png

Nie będzie można kupić żadnych przedmiotów za realną gotówkę. Jedynie dodany zostanie VIP .

3weXFoS.png

Wstępne ustawienia rozpisane są powyżej. Dawno nie było żadnego dobrego S2 Medium. 

Liczę na pomoc testerów i wspólnie do startu ustawimy serwer. 

Każdy kto na chwilkę obecną chce się ze mną skontaktować w celu pomocy na beta testach niech zgłosi się do mnie  na GG: 8246042 Skype: support_prestigemu

@@ ChangeLogi

Tutaj będę rozpisywał wszystko to co zostało ustalone na testach.

Opublikowano

myślisz że ktoś tu zagra haha ostrzegam przed tym serv. oraz adminem to oszust :)

Kiedy Ci się znudzi plecenie tych głupot? Zalecam specjalistę, bo internet Ci szkodzi. 

Szukam jakiegoś dobrego antyhacka obecnie do plików S2... Mam nadzieję, że znajdę coś dobrego. Bo posprawdzałem i działa dupe jeveli itp. 

Z takimi bugami nie chcę startować:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wprowadzenie tego serva oznacza koniec dla serva 50x exp, rozumiem ze chcecie w jakis sposob rozreklamowac marke Prestige, i pomimo pewnych niepowodzen dalej chcecie tworzyc servery, ale moim zdaniem budowa nowego servera to kolejny strzal w kolano.Wiekszosc graczy z 50x ucieknie, chciałbym rowniez przypomniec ze owa sytuacja miala juz miejsce jak men z s4 przechodzil na s6 teraz bedzie to samo, czyli calkowity rip servera 50x,a twierdzenie ze server bedzie stal do ostatniego gracza jest czysta mistyfikacja, bo na server bedziecie mieli juz wywalone w 100% skupicie sie na prowadzeniu servera z 1500 x expem. Moja dobra rada zrobcie wkoncu server na ktorym bedzie gralo 150-300 osob przez 2/3 miechy a pozniej wprowadzajcie rozbudowanie w postaci 2 servera,bo jak narazie to nie 3ma sie kupy. Kiedys juz wspominalem i na forum i menowi prywatnie zeby poswiecil na tworzenie projekty nawet i 3/4 mieisace zeby bylo to wszystko dopracowane i nie bylo niespodzianek , ktore zreszta moglismy obserwowac na kazdej z edycji, a dopiero pozniej wypuszczajcie servery.Na zakonczenie powiem ze tworzenie nowego servera za kazdym razem jezeli 1 nie wyjdzie to ucieczka do nikad, a obserwujac to czego dokonujecie niestety tak to wyglada, NIE WYJDZIE = NOWY SERVER. Gram na 50x expie bo jak narazie nie widze nic konkretnego na polskiej scenie mu online.Nowym gracza ktorzy zamierzaja grac na 1500x odradzam,z calym szacunkiem ale powyzej zawarlem retrospekcje tego co odbywalo sie na serverach Prestige, i to miedzy innymi powinno z obrazowac nowym gracza ktorzy chca tutaj zaczac. Pozdrawiam   Phantom!

Opublikowano

myślisz że ktoś tu zagra haha ostrzegam przed tym serv. oraz adminem to oszust :)

A ja grałem na serwie trochę czasu i uważam że MEN jest dobrym adminem i jego serwery również są godne polecenia, przyjemnie mi się grało, niestety exp 50 jest zwyczajnie dla mnie za niski i dlatego skończyłem grę, tylko dlatego. Czekam na ten Medium i myślę że można pogodzić te dwa serwery, część ludzi może odejść to fakt, bo może też wolą wyższy exp. Ale część ludzi takich jak ja dojdzie. Więc MEN rób swoje i zwracaj uwagę na to co doradzają inni tak jak do tej pory. Zdrówko

Opublikowano

Phantom nie komentuję twojej wypowiedzi nawet, bo ty ciągle to samo. Nie ma żadnego RIP'a, a projekt S2 jest prowadzony przeze mnie jedynie technicznie :) 

I nie olewam sobie innego serwera i wątpie, że gracze z expa x50 przeszli na 1500 i to w dodatku S2 :) 

W małej grupie testerów sprawdzamy serwer obecnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest nas 8 testujących i sprawdzamy każde pliczki S2. 

Musimy znaleźć najlepsze + kod source i wtedy można coś zadziałać. Na większości działa kopiowanie jeveli, więc to nie ma sensu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przecież masz już dobry serwer czegóż chcieć więcej ? :D

Wiele osób męczy mnie, o jakiś dobry S2 z dużym expem bez donate :D 

Mówiłem, że prędko nie wystartuję z tym bo czeka nas wiele pracy nad ustawienianiem tego wszystkiego :) 

Opublikowano

zgadzam się co do expa że duży optymalnie by było 500 ale to admin decyduje i jego testerzy, no chyba że pokusi się na ankietę,

Opublikowano

Panowie co do expa to jeszcze się dogadamy. Na chwilę obecną ja jedynie je testuję wśród moich zaprzyjaźnionych kolegów i sprawdzamy każde dostępne pliki na necie jakie są.

Serwer szybko nie wystartuje, mam jeszcze drugi serwer na głowie na którym najbardziej skupiam swoją uwagę.

S2 + dobre zabezpieczenia = kupa czasu pracy.

Cierpliwści :)

Opublikowano

Exp: 1500x 

Drop: 50x
HP Mobów: 120 % 
Reset level: 400 level
Reset reward: 50 credits + 1000  pkt * reset
MG: 220 level

będą grand resy? 

max staty jakie?

i kiedy będzie można poznać przybliżoną datę startu? (rozumiem, że trzeba czasu xD ale tak mniej więcej.. :] )

Opublikowano

będą grand resy? 

max staty jakie?

i kiedy będzie można poznać przybliżoną datę startu? (rozumiem, że trzeba czasu xD ale tak mniej więcej.. :] )

Prawdopodobnie parę miechów serwer ma być picuś glancuś :) 

Opublikowano

Planowany start dzisiaj o 19... Czy start faktycznie się odbędzie?

Nie. Przeczytaj post wyżej.

Opublikowano

i kiedy będzie można poznać przybliżoną datę startu? (rozumiem, że trzeba czasu  xD ale tak mniej więcej.. :] )

Prawdopodobnie parę miechów serwer ma być picuś glancuś :)

Przeczytajcie co było wcześniej zanim napiszecie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...