Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć widoczność broni z metina?

michalo280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie rozchodzi się o to ,że w m1 dropią sztabki i niepotrzebny syf czyli bronie 1 - 25 lvl coś takiego. Ja chciałbym zmodyfikować tak klienta aby postać nie widziała tych syfów a widziała tylko same sztabki. Jak to zrobić? 

Opublikowano

@michalo280 a po co Ci kamer? Wystarczy przeanalizować temat i dokonać modyfikacji clienta gry a dokładniej plików item_proto i item_list.

@michalo280 a po co Ci kamer? Wystarczy przeanalizować temat i dokonać modyfikacji clienta gry a dokładniej plików item_proto i item_list.

no właśnie wydawało mi się że potrzeba kamera. Generalnie mówisz o plikach item_proto i item_list, w folderze pack jest tylko plik item. Rozpakowałem go i nawet udało mi się usunąć kilka broni lecz rezultat jest połowiczny. Woj bije samą reką, miecza nie widać lecz jak najadę kursorem na miecz to mi się normalne pokazuje interfejs broni. Tak samo na ziemi ten item leży, mogę go spokojnie podnieść tylko nie widzę jego txt. Nie o taki rezultat mi chodziło. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...