Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda net_graph 1 nie działa

solvents

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ... Mam sprawe do was  mianowicie nie dziala mi komenda net_graph 1...

Wpisalem bindy na fps pod tabem ale to mi sie usuwa ... 

Bindy :net_graph "1"

net_graphheight "9999"
bind "TAB" "+scorenet"
alias "+scorenet" "+showscores; net_graphheight 0"
alias "-scorenet" "-showscores; net_graphheight 9999"

Wiecie moze jak naprawic to ? zeby bylo widac fps albo zeby sie ten bind nie usuwal z gory dzieki

cover_photo_203574_1416853902.png

Opublikowano

Cfg znajduje się w .../Steam/userdata/<jakieś cyferki>/730/local/cfg/    odznacz we właściwościach pliku config "tylko do odcztu". Teraz komendy nie będą się usuwały jeśli dobrze cię zrozumiałem :)

// wołam @solvents

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@solvents

Prawy Przycisk Myszki na plik config, który jest w tym folderze co podałem wyżej -> teraz kliasz właściwości -> szukasz pole "Tylko do odczyty" i musi być puste (bez ptaszka).

Opublikowano

@solvents

Prawy Przycisk Myszki na plik config, który jest w tym folderze co podałem wyżej -> teraz kliasz właściwości -> szukasz pole "Tylko do odczyty" i musi być puste (bez ptaszka).

Ja configu nie mam w tym więc może mieć normalnie w csgo cfg

Opublikowano

Nie ma opcji żeby nie działało... Na 100% zrobiłeś to co pisałem? Gdzie ustawiłeś żeby cfg nie był tylko do odczytu? W folderze cs czy w folderze steam?

Opublikowano

Przecież po patchu ścieżka wszystkich się zmieniła (tam został, ale jest niesprawny)

Mi działa caly czas wszystko zmieniam tam w autoexecu i działa

Opublikowano

Miałeś tego użyć na tylko 1 pliku nie folderze. Dokładnie to na pliku config.cfg, który znajduje się w folderze, którego ustawienia chciałeś zmienić :)

Opublikowano

Nie wgl sie nie pojawia ... po wpisaniu tych bindow

Aaa i jak wchodze na serwer to usuwaja mi sie komendy tak jak mowilem mialem volume 0.3 a mam volume 1 ;v 

cover_photo_203574_1416853902.png

Opublikowano

@solvents

Mam pewność, że nie zrobiłeś tego co napisałem. Jak chcesz zrobię ci przysługę i zrobię ci to przez Team Viewer, pasuje? Jeśli tak pisz PW

Heh próbowałem u siebie również odznaczać tylko do odczytu. Plik mam odznaczony ale co z tego jak wszystkie foldery są tylko do odczytu i one blokują foldery. Co ciekawe w Windows 10 CAŁY dysk c jest tylko do odczytu, wszystkie możliwe foldery. Nawet odznaczam tylko do odczytu i znowu po ponownym wejściu wszystkie są tylko do odczytu. Muszę przysiąść i pokombinować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...