Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znana jest, chociaż przybliżona data wydania nowej operacji w csgo?

Wiadomo coś o niej więcej z oficjalnego źródła?

Poprzednia została zaprezentowana 27 maja.

Następna powinna być dawno udostępniona dla graczy przez gabena.
Myślałem ze, valve wypuści ja po nowym roku.

Niestety updejt z rękawiczkami mnie rozczarował.

Opublikowano

Podejrzewam że w okolicach lutego powinna pojawić się nowa operacja.

Ale to tylko moje przypuszczenia...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ostatnio bylo, ze polowa grudnia teraz maj, inni mowia o lutym. Jak dla mnie operacja zostanie wczesniej jakos zapowiedziana, oficjalnie, wiec trzeba czekac. Chociaz nagle wrzucenie operacji bylpby bardziej oplacalne dla niektorych poniewaz skiny spadlyby z cen na niesamowicie niski poziom.

Czekam z niecierpliwoscia :)

banner.jpg

Opublikowano

Wypuszczają te operacje tak ok. 2 miesiące po sobie (tzn. jedna się skończy 2 miesiące i mamy kolejną)

Jak tak to powinna być już na początku grudnia ^^. Wg. mnie to jest tak:

- grudzień był hajs, bo promocja i prezenty;

- w marcu będzie major, czyli naklejki = hajs. Żeby zapchać tę dziurę to pewnie pod koniec stycznia/początek lutego wypuszczą nową operację i hajs będzie.

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma żadnej oficjalnej info na razie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nigdy nie ma oficjalnej informacji przed wyjściem operacji. Jednak jeśli komuś bardzo zależy to proponowałbym od jutra co tydzień w środy wcześniej wstawać bo operacja powinna pojawić się razem z resetem dropu czyli w srodę ok 4:00. 

Opublikowano

Zapewne blisko przed iem wyjdzie

Uuuu kolego chyba Cię trochę poniosło ^^

22 zaczyna się dreamhack więc podejrzewam że jest szansa iż operacja pojawi się w przyszłym tygodniu ponieważ valve wypuszczało już nie raz większe aktualizacje krótko przed większym turniejem. Tym bardziej że odstęp między operacjami wcześniej wynosił ok.2 miesiące (raz trochę więcej raz trochę mniej), na tą operacje czekamy już ponad 3 miesiące :) No ale mogę się mylić.

Opublikowano

Nigdy nie piszą kiedy będzie. Po prostu ją dodają z aktualizacją.

Opublikowano

Osobiście uważam, że można spodziewać jej się jeszcze przed IEM i raczej będzie to krótka operacja.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...