Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam wszystkich na Xenoxa

paninax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swietny metin w starym stylu bez zbednych bajerow ... teraz wymyslaja te nowe serwery ktore sie rypia po byle jakich atakach hakerow a Xenox stoi juz  ladnych pare lat.Takze zapraszam wszystkich chetnych do gry w metina bo Xenox to najlepszy serwer.Nie musicie z Isa nawet korzystac jest tyle roznych gratow ze kazdy znajdzie cos dla siebie.

Opublikowano

HAHAHAHAH panina xDDDDD Zjebałeś serwer i teraz reklamujesz i płaczesz... 

@Pawemol13

eheheh skoro ja zjebalem Xenoxa to czemu jeszcze dziala wiesz ze sa kilku  dniowe ataki DDOS na xenoxa? i jakos stoi czyli ze ja go zjebalem ... brawa za logike.Ja dbam o ten serwer jak bys nie wiedzial bo inaczej juz by padl z 3-4 lata temu.

Opublikowano

Tu macie link do klienta asf

jak chcecie grac na crapowatych nowych serwach gdzie co pare dni sa nowe bugi to ok,xenox to gra dla tych co wiedza o co chodzi a i nie ma zadnego navi na tym serwerze bo takie legendy kraza ,kazdy ma rowne szanse bez wzgledu czy korzysta z IS czy nie.6 kanałów do gry full stable 24/7/365.

Opublikowano

Mam policzyc wszystkie bugi ktore byly na xenoxie i jakie to byly bugi ? Oraz admin od ktorego kupilem eq za 50 zl ?

stary moze kiedys z 3 lata temu byly jakies bugi czy jakies inne rzeczy ale teraz to co sa na serwie to te rzeczy ktore sa a teraz  napewno zadnego navi nie ma.Moze kiedys pawemol albo detro sprzedawali eq na allegro ale ja nie sprzedawalem na 100% 

Opublikowano

Panina ale skończ, na Xenoxie jest więcej navi niż tych wszystkich serwerów, o których piszesz.­

wczoraj sie urodziles? jak mowie ze nie ma to nie ma nawet jak bedziesz chcial bardzo udowodnic ze jest to i tak nie ma jedyne co mozesz wstawic to jakas przerobiona grafike

Nie polecam tego serwera, widać do jakiego poziomu poniża się administrator. ­

???????????????????????? do jakiego poziomu :?  wy scierwa grajcie na serwerach ktore zedra z was kase wtedy bedziecie miec administratora na odpowiednim poziomie frajerzy

na Xenoxie jest duzo gratow ktore mozna nawet za free dostac ale wy dupodajki uganiajcie sie za sms na innych serwerach zeby sobie dodac exp czy cos takiego.Żal mi was ale wiadomo każdy panem swojej woli.

Opublikowano

wczoraj sie urodziles? jak mowie ze nie ma to nie ma nawet jak bedziesz chcial bardzo udowodnic ze jest to i tak nie ma jedyne co mozesz wstawic to jakas przerobiona grafike

???????????????????????? do jakiego poziomu :?  wy scierwa grajcie na serwerach ktore zedra z was kase wtedy bedziecie miec administratora na odpowiednim poziomie frajerzy

na Xenoxie jest duzo gratow ktore mozna nawet za free dostac ale wy dupodajki uganiajcie sie za sms na innych serwerach zeby sobie dodac exp czy cos takiego.Żal mi was ale wiadomo każdy panem swojej woli.

Podejście administracji do gracza profesjonalne, z pewnością dzięki temu tematowi na xenox wejdzie aż 0 graczy

­

Opublikowano

???????????????????????? do jakiego poziomu :? wy scierwa grajcie na serwerach ktore zedra z was kase wtedy bedziecie miec administratora na odpowiednim poziomie frajerzy

Hajs się nie zgadza że ściągasz owych "frajerów i dupodajki" ? ;)

Szczerze to wolałbym iść na Argentusa, tam przynajmniej szanują graczy bo ty do nich szacunku nie masz..

HIsRtAj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...