-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
radi9i
radi9i
Witam. ( chyba dobry temat? :P jak nie to przepraszam i proszę o przesunięcie :=) )
Postaram się to napisać jak najbardziej przejrzyście.
Otóż, zrobiłem formata wczoraj. Niestety jadę na systemie XP, lecz myślę, że to nie powinno mieć wpływu.
Wcześniej normalnie wszystko działało.
Ale teraz mam taki problem. Gdy ściągam sobie Adobe Flash Player, czy Jave nie mogę za nic włączyć instalki. Inne działają, jakieś rozne na przegladarki czy coś. A te dwie po prostu odmawiają :/ Są to ważne dwa programy, rzekłbym niezbędne.
Co może być tego przyczyną? Miał ktoś podobnie? Wiecie co robić? Formata od nowa wolałbym pominąć, reszte sterowników zainstalowałem. Od karty graficznej itp.
A! I dodam jeszcze taką ciekawostkę. Możliwe, że ( nie wiem jakim cudem ) wkradł się jakiś niesamowicie cwany virus. Czemu? Hmm, postanowilem ściągnąc sobie ccleaner pomyslalem, że moze akurat to coś wywęszy. Zainstalować szło normalnie! Ale podczas włączania tego- komputer się resetował. Próbowałem kilka razy.
Nie wiem co robić :/ Proszę o pomoc...
PS- w awaryjnym próbowałem.. nic :/
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.