Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie na temat posta Pochwal sie swoimi wynikiem

snobek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie na temat posta Pochwal sie swoimi wynikiem gdzie jest ten temat bo nie mogę znaleźć został usunięty? 

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Nie było na niego fejmu więc go zniknołem :v

Powiedzmy tak- Dam go z powrotem, ale jeżeli nie będzie tam ani jednego nowego posta w tydzień to go ponownie znikne :)

@Edit

Proszę- http://www.mpcforum.pl/topic/1490927-pochwal-si%C4%99-swoim-wynikiem-w-war-rock/#entry12675226

Nie widzę sensu robienia osobnego tematu dot. statystyk w grze za mojej kadencji (i nie tylko bo przez kilka lat) temat stał podpięty i co jakiś czas ktoś coś dodawał. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Nie widzę sensu robienia osobnego tematu dot. statystyk w grze za mojej kadencji (i nie tylko bo przez kilka lat) temat stał podpięty i co jakiś czas ktoś coś dodawał. 

@Dynamiczny.

Ale... to co napisałeś, nie ma sensu. :v

Uwzględnij to, że za "naszego" czasu w tym dziale istniał poddział "Media". Obecnie go już nie ma, bo został usunięty. Zważywszy na to, iż stary temat gdzieś się zawieruszył pośród wszystkich innych w dziale głównym, naprawdę jest sens w tym, aby powstał nowy.  ;)

Opublikowano

Nie musi powstawać nowy, bo jest nadal ten sam :D

@aresorek

No tak, nowy powstawać nie musi, bo poprzedni po prostu ukryłeś. Jednakowoż my (ja i Dynamo), mieliśmy na myśli to, że twój temat jest nowy. Kiedyś, jak istniał poddział media, było od groma tego typu tematów (nadal gdzieś są, tylko komu by się chciało to teraz odkopywać). xD

Opublikowano

@aresorek

Wydaję mi się, że ten twój jest jednak nowy. :v

Kiedyś, jak istniał poddział media, było od groma tego typu tematów. xD

Ale podczas usuwania tego subforum został on także usunięty :D

Opublikowano

W sumie to miałem na myśli,  coś takiego jak:

Żeby do statystyk był jeden ogólny temat a nie np jak teraz został zamknięty, mając na myśli nowy tematy bardziej mi chodziło o użytkowników zakładających temat aby udostępnić statystyki, załóżmy że swoimi statystykami będzie się chciało pochwalić 30 osób to powstanie 30 nowych tematów a tak to by doszło tylko 30 postów. Więc ogólnie lepiej by było jakby do statystyk z gry był jeden zbiorczy temat. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

W sumie to miałem na myśli,  coś takiego jak:

Żeby do statystyk był jeden ogólny temat a nie np jak teraz został zamknięty, mając na myśli nowy tematy bardziej mi chodziło o użytkowników zakładających temat aby udostępnić statystyki, załóżmy że swoimi statystykami będzie się chciało pochwalić 30 osób to powstanie 30 nowych tematów a tak to by doszło tylko 30 postów. Więc ogólnie lepiej by było jakby do statystyk z gry był jeden zbiorczy temat. 

@Dynamiczny.

Mogłeś po prostu napisać, że ten temat powinien być cały czas otwarty, bez względu na zainteresowanie nim. Wliczając w to oczywiście powyższy powód. Dużo jaśniej i znacznie krócej. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...