Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu - Dyskusja

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JOI-shoujo-tachi-wa-kouya-wo-mezasu-dium

Odcinki: 3 (aktualnie)

Temat: Szkolne życie

Status: Emitowane

Wiek widowni: 13+

Krótki opis:

Buntarou jest bardzo aktywnym i uczynnym licealistą. Pewnego dnia w męskiej toalecie zaczepia go jego koleżanka z klasy - Kuroda, umawia się z nim na "randkę" w parku rozrywki. Po udanej randce Kuroda przedstawia swoje zamiary - chce, aby Buntarou stworzył z nią grę Bishoujo. Czy im się to uda? Zobaczcie sami!

Ogólnie zdaje mi się, że będzie to taki średniak, w gatunkach nie widać niż więcej niż szkolne życie, ja tu liczę, że będzie choć trochę romansu między MC a Kurodą, kreska nawet fajna, opening nawet mi się spodobał, choć zwykle openingi z takich anime są ciulowe.

Z czasem temat się rozwinie, bo był dopiero jeden odcinek.

Opublikowano

@SeleXZbytWieleG

Jak już pisałem, Rias gremory z DxD, Yukino z Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru (jak już jestem przy tym, dawać mi 3 sezon)  xD

Mimo iż dopiero był 1 odcinek to postacie dają się lubić. 

Kreska ładna, podoba mi się. Trochę przypomina tą z God Eater? o.O Niemniej jednak jest lepsza niż w GE

ja tu liczę, że będzie choć trochę romansu między MC a Kurodą, kreska nawet fajna, opening nawet mi się spodobał, choć zwykle openingi z takich anime są ciulowe. 

Zgadzam się z tym Panem co do romansu. Między MC a Kurodą byłby ....najodpowiedniejszy? Może między nim a jeszcze którąś panną? oraz OP, tylko, że dla mnie był bardzo dobry (to się naprawdę bardzo rzadko zdarza, żebym tyle utworów zdążył polubić w jednym sezonie)  

Czuję w kościach, że zapowiada się dobry średniak, jak już to pewnie poziom zejdzie w dół, wątpię, że z tego miałaby być perełka. Pożyjemy i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

btw. 

dxMbhyw.jpg

Opublikowano

@indywidualistaA

­Takie to przewidywalne, kto będzie w grupie, kto jak się będzie zachowywał (postacie okej) mimo to jestem ciekaw co oni zrobią :3 Oglądam dalej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jak? Wszyscy porzucili czy ktoś pozostał przy tym? Jeśli tak, to jak wrażenia?

Ja jestem na bierząco, seria ch*jnia i nudna, nic ciekawego,

odcinki 1-6 = Problemy z współpracą w grupie, odchodzenie z niej i 5 minutach odcinku znowu wraca,

7-10 = Próba jakiegoś ch*jowego romansu z głównym bohaterem tej serii.

Ja tam odrazu wyceniłem na 3, bo tutaj nic ciekawego nie ma, kolejny żenujący syf, leci, bo leci. W każdym odcinku siedzą i piszą scenariusze + jakieś 3 minuty odcinka to wątek romansu mówiąc, jak pięknie było jak byli dziećmi itd.

Ogółem nie polecam zaczynać.

Opublikowano

­

I jak? Wszyscy porzucili czy ktoś pozostał przy tym? Jeśli tak, to jak wrażenia?

Anime perełką nie jest, lecz porzucać nie będę, tym bardziej, że jestem już prawie na samym końcu.

Fabuła ciekawa, bo seria o robieniu VN. Nie zdarzyło mi się czegoś podobnego do tej pory poznać.

Zachowanie bohaterów momentami wkurzające, czasem trochę lepsze. Zamknięcie

w domu głównego bohatera i kazanie mu się wyrobić w określonym czasie

Nie zrobicie tak jak ja chce? Odejdę może z grupy, latajcie za mną i proście... Chce coś zrobić najlepiej, ale robię to w pośpiechu, nie wychodzi tak jak powinno, ucieknę, rozpłaczę się itp. Sam nie wiem co o myśleć, różnie można to interpretować. 

Niekiedy można się pośmiać, aczkolwiek takich scen wiele nie zapamiętałem.

Wiadomo kto w kim kocha się najbardziej

Yuuka w Buntarou

ale

nie zdziwiłbym się jakby na tym się skończyło, czyli bez jakichkolwiek wyjaśnień więcej, wyznań, całowań

Poprawcie jak coś przekręciłem 

Opublikowano

Warto to oglądać? Obejrzałbym coś lekkiego, a tu mi się kreska podoba.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Warto to oglądać? Obejrzałbym coś lekkiego, a tu mi się kreska podoba.

Przeczytaj mój komentarz wyżej. Jeżeli chcesz oglądać przez 6 odcinków jak co chwile jedna osoba z grupy odchodzi i inni za nią ganiają by wróciła + nudą j*****e jak nic, to polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...