Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ts3server.pid! PROSZĘ O POMOC!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam serwer na vps od wakacji. Wczoraj coś zaczęło się chrzanić i po restarcie wyskoczyło mi: ts3server.pid found, but no server running. possibly your previously started server crashed 
Aktualnie ts automatycznie wyłącza się co 2 godziny. To duży dla mnie problem bo na tsie siedzą ludzie a nie chce tracić przez to graczy! Przecież nie będę włączał serwera co 2 godziny! 

W logach mam tylko to:  | ERROR | TS3ANetwork::Connect failed error

W google nic na ten temat nie znalazłem oprócz usunięcia ts3serverpid.... jak to robię to serwer się startuje ale nie da się na niego wejść

Opublikowano

No tak tylko jak tego cracka usunąć? Poszukałem i doszedłem do tego...  I tak mi ten crack nie potrzebny bo mam non profit na jedną domene tylko kolega musi ją wykupić...

Opublikowano

Dobra usunąłem temat do zamknięcia.. Nie polecam cracków miałem te gówno 1 dzień. Nie dość że jakieś błędy to jeszcze bana można wyrwać... Czekam aż kolega wróci do domu wykupuje domene i wracam na non-profit. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...