Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością.

FokickPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś grałem w cs 4:3 1024x768 i bardzo fajnie mi się na niej grało lecz po pewnym czasie jak włączyłem cs to ta rozdzielczość się zepsuła (screen) i teraz gram na 800x600 ale jest za słaba grafika a jak przełącze na wyższą niż ta 1024x768 to będę miał 80fps z spadkami do 50.. Także moje pytanie brzmi, czy ktoś wie jak to naprawić? 

Opublikowano

Nie bawiłeś się ustawieniami monitora? Bo coś czuję, że przesunąłeś sobie obraz do góry i dlatego masz te paski na dole ^.^.

Coś kombinowałeś czy tak z dnia na dzień to się zmieniło? Spróbuj pograć na opcji borderless

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie bawiłeś się ustawieniami monitora? Bo coś czuję, że przesunąłeś sobie obraz do góry i dlatego masz te paski na dole ^.^.

Coś kombinowałeś czy tak z dnia na dzień to się zmieniło? Spróbuj pograć na opcji borderless

Nie ale kiedyś musiałem coś przypadkowo kliknąć, rozwiązałem ten problem parę godzin temu. Musiałem wejść w Ustawienia karty graficznej -> Ekran -> Ustawienia dodatkowe -> Dopasowywanie ekranu i tam dopasować :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...