Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ze skinem?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wygrałem na jackpocie 3euro bo kogoś wysnajpiłem 20% szans i mam pytanie.

Ponieważ otworzyłem skrzynkę, i dropnoł mi r8 revolver gradient stattrak lekko uzywany.

Co mam z nim zrobic? Sprzedac? Poczekac troche czasu? Badz wjechac nim na jackpota czy co innego?

Pozdrawiam.

Opublikowano

najlepiej szybko sprawdź co drożeje, i spróbuj wytradeować za to, bo rewolwer tanieje, a jak go opierdolisz na rynku to stracisz :P 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

najlepiej szybko sprawdź co drożeje, i spróbuj wytradeować za to, bo rewolwer tanieje, a jak go opierdolisz na rynku to stracisz :P 

Czyli sprzedac rewolwer na steam i kupic zamiast tego cos, co drozeje?

Opublikowano

Czyli sprzedac rewolwer na steam i kupic zamiast tego cos, co drozeje?

Wytradeowac = Wymienić z innym graczem, żeby nie stracić 15%, które podczas sprzedaży zabiera gaben

image.png 

Opublikowano

Wytradeowac = Wymienić z innym graczem, żeby nie stracić 15%, które podczas sprzedaży zabiera gaben

Np dac rewolwer za 30euro komus, kto da cos o tej samej wartosci ale ten item podrozeje?

Opublikowano

Np dac rewolwer za 30euro komus, kto da cos o tej samej wartosci ale ten item podrozeje?

Tak. Jak chcesz miec 100% zysku wymien za naklejki dajmy na to z Katowic 2015

image.png 

Opublikowano

Do wymiany : http://csgolounge.com/

a do tego by sprawdzić co drożeje: http://csgo.steamanalyst.com/

Tylko pamiętaj żeby wymieniać się z głową, nikt nie odkupi później od ciebie drogiego i brzydkiego skina do UMP który jest drogi tylko dlatego że jest go mało :P 

29.png

Opublikowano

Do wymiany : http://csgolounge.com/

a do tego by sprawdzić co drożeje: http://csgo.steamanalyst.com/

Tylko pamiętaj żeby wymieniać się z głową, nikt nie odkupi później od ciebie drogiego i brzydkiego skina do UMP który jest drogi tylko dlatego że jest go mało :P 

Naklejki np virtus.pro katowice 2014 kosztuja 30euro, a 2015 kosztuja tylko 3euro kiedy podrozeja i beda kosztowac tyle ile w 2014?

Opublikowano

Naklejki np virtus.pro katowice 2014 kosztuja 30euro, a 2015 kosztuja tylko 3euro kiedy podrozeja i beda kosztowac tyle ile w 2014?

Nikt tego nie wie, na pewno nie tak prędko jak z poprzedniego roku, gdyż wiele osób ogarnęło już ten patent. Ale spokojnie sadzę że w 2017 mogą być i droższe. 

29.png

Opublikowano

Lepiej sprzedaj i strać te 15%, i tak wygrałeś to więc tak serio to nic nie stracisz a jak nie znasz sie na tradeowaniu(a na to wygląda) to tylko stracisz hajs, nie warto.

Opublikowano

Pamietaj jeszcze, że jeżeli podrożeją nawet tylko o 1E to jestes na plusie już 10!

image.png 

Opublikowano

Dzieki za pomoc, a rewolwery beda tanie, czy za jakis miesiac-2 ich cena bedzie wieksza?

Tanie, nikt tym nie gra po nerfie. Jeśli chcesz się trejdować na lounge to ostrożnie, bo widzę, że niezbyt ogarniasz, a na tej stronie 90% ofert to scam. Patrz uważnie na jakości skinów, najpopularniejszy scam. Nie nabieraj się też na "50$ steam wallet code".

tenor.gif

Opublikowano

Tanie, nikt tym nie gra po nerfie. Jeśli chcesz się trejdować na lounge to ostrożnie, bo widzę, że niezbyt ogarniasz, a na tej stronie 90% ofert to scam. Patrz uważnie na jakości skinów, najpopularniejszy scam. Nie nabieraj się też na "50$ steam wallet code".

Daloby sie ominac blokade 7dni ze skinem tym co mi dropnol? ( wymiany )

Opublikowano

Daloby sie ominac blokade 7dni ze skinem tym co mi dropnol? ( wymiany )

Nie da rady tego ominąć, imo jest jeszcze szansa że skin podrożeje jeśli valve polepszy r8, a myślę że tak będzie bo na chwilę obecną nie ma sensu grać r8 bo deagle jest po prostu lepszy. Najlepsze co możesz zrobić według mnie to puścić go na allegro albo sprzedać na rynku steam, stracić te pare dolków i kupić sobie jakąś gierke :)

Opublikowano

Nie da rady tego ominąć, imo jest jeszcze szansa że skin podrożeje jeśli valve polepszy r8, a myślę że tak będzie bo na chwilę obecną nie ma sensu grać r8 bo deagle jest po prostu lepszy. Najlepsze co możesz zrobić według mnie to puścić go na allegro albo sprzedać na rynku steam, stracić te pare dolków i kupić sobie jakąś gierke :)

Ciekawa jak go polepszą, skoro jakby dali po 100dmg to wszyscy na mapach zamiast awp kupowali by co rundę te rewolwery

@Edit zauwazylem ze revolver podrozyl o 5euro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...