Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Tańsza Waluta

ali1415

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba wiem jaki "wyslij sms o tresci X na nr X".

na przyszłość nie rób tematow skoro nie podajesz informacji

Nie. :P Też posiadam ten sposób, i mogę nie odpłatnie podać :D

Opublikowano

a jest jakiś sposób żeby kupić taniej na założonym już koncie?

Tak. Tylko musisz napisać ticketa do bp i udowodnić, że pochodzisz z Wenezueli, paszport, dowód chyba tyle :D 

Opublikowano

Wenezuela nie jest teraz opłacalna. Pewien gracz zrobił mi konto [Za darmo, nic nie płaciłem. Mogę wysłać nawet screeny z rozmowy] na pewnym proxy, ceny są aż o 50% mniejsze :)

21689646359702683347.png

Jak widać 330k uri 218 zł [49.99€]. Ponad 100 zł obniżki.

27895458225310715116.png

Opublikowano

Witam posiadam własny opatentowany patent na tańszą walutę w grze, więcej informacji na pw.

no to prosze, trzymajcie patent tego kolesia i uwazajcie na wymiane danych z tym kims .... 

Zmiana Waluty (może zająć 2-3 dni max)

DOBRA RADA!!!: Na początku najlepiej odniść się do podpunktów a, b i c oraz pkt 5 i przez kilka dni na zmienionym proxy logować się na konto zeby mieli potwierdzenie iż na państwa koncie były logowania z wenezueli a dopiero po kilku dniach takiego logowania robić to co ponieżej.

1. Proszę przeczytać wszystkie uwagi które są pod instrukcją - TO BARDZO WAŻNE !!!

2. Piszemy do supportu/pomocy technicznej że przeprowadziliśmy się do innego kraju za granicą w celu pracy itp, i żeby zrestartowali nam walutę, ponieważ nie możemy korzystać z działu płatności. ( walimy im po prostu ścieme)

Jeżeli zarządają od nas potwierdzenia znajdujemy na google jakąś umowę wynajęcia meiszkania po hiszpańsku, ponieważ hiszpański to język urzędowy w Wenezueli.

3. Gdy wyślemy maila od tej pory nie logujemy się na konto sprawdzamy maila i czekamy aż odpiszą.

4. Gdy odpiszą na maila że waluta została zresetowana wtedy robimy to co niżej

a) Musimy zmienić proxy: IP: 201.249.202.166 PORT: 8089

B) Tutaj link jak zmienić proxy: https://www.youtube.com/watch?v=-fa32s7yLl4

c) Strona z proxy wenezuelskim (jeżeli te u góry nie działa): http://www.serwery-proxy.ugu.pl/proxy-wenezuela-venezuela.php(LUB 2 Strona) http://spys.ru/free-proxy-list/VEN/

5. Jeżeli zmieniliśmy proxy logujemy się na nasze konto, i wybieramy Serwer na którym gramy.

6. Wchodzimy w dział płatności klikamy sobie w cokolwiek aby poklikać po zakładkach, i wylogowujemy się z konta.

7. Wyłączamy proxy i wchodzimy na starym.

8.Logujemy się na konto wchodzimy w dział płatności i mamy ceny w USD a jak najedziemy pisze ile co kosztuje i jest o wiele tańsze.

UWAGI:

- Pamiętaj że gdy napiszesz do supportu od tego momentu nie możesz sięlogować na konto aż nie napiszą ci maila że waluta została zrestartowana.

- Pamiętaj żeby rozważnie dodać i zapmiętać wizę lub inny dokument którą wybrałeś z google, proponuje nie te z saego początku.

- Pamiętaj że nie możesz im napisać że wracasz do kraju czylido Polski bo ustawią ci Polską Walutę.

- PAMIĘTAJ zeby nie logować na konto po restarcie waluty bez proxy bo zostanie ustawiona Polska Waluta.

Dziękuje, Proszę o pozytywny komentarz na Allegro i polecam się na przyszłość. Miłego korzystania !

Opublikowano

Wenezuela nie jest teraz opłacalna. Pewien gracz zrobił mi konto [Za darmo, nic nie płaciłem. Mogę wysłać nawet screeny z rozmowy] na pewnym proxy, ceny są aż o 50% mniejsze :)

Dodany obrazek

Jak widać 330k uri 218 zł [49.99€]. Ponad 100 zł obniżki.

Dodany obrazek

To nie jest wenezuelskie proxy :)

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Dziala ten sposob? Uwiezyli w takie coś? Po tym w mhh za sms bym miał aż 50% znizki? Karalne to?

Nie sprawdzałem czy działa, bo ja robiłem nowe konto, nie zmieniałem na aktualne. Cena SMS'a na wenezueli jest około 2,30-2,50 więc w MHH mamy 45k urki około 50gr drożej niż na polskiej rejestracji 15k.

Opublikowano

Nie sprawdzałem czy działa, bo ja robiłem nowe konto, nie zmieniałem na aktualne. Cena SMS'a na wenezueli jest około 2,30-2,50 więc w MHH mamy 45k urki około 50gr drożej niż na polskiej rejestracji 15k.

Nie da się wysyłać smsow na wenezuelskim :P Tylko chyba na złotówkach można smsy wysyłać. W innych krajach są karty do darkorbit (coś ala doładowanie/psc). :)

Opublikowano

Nie da się wysyłać smsow na wenezuelskim :P Tylko chyba na złotówkach można smsy wysyłać. W innych krajach są karty do darkorbit (coś ala doładowanie/psc). :)

Widocznie moje niedopatrzenie, mimo wszystko koszt jest około 2,30-2,50 za 5k urki. Można płacić paypalem/skrillem/btc, ja osobiście płaciłem skrillem.

Opublikowano

Na innych proxy są dopuszczalne sms ale tylko jak masz karte sieci która działa w danym kraju tak jest np. w Brazylii a w Wenezueli nie ma takiej opcji w ogóle

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

na wenezuelskim mozna płacić psc? :) I czy ma ktos linka do jakies umowy o mieszkanie badz tez podanie o przyjecie na uczelnie po rosyjsku??

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

na wenezuelskim mozna płacić psc? :) I czy ma ktos linka do jakies umowy o mieszkanie badz tez podanie o przyjecie na uczelnie po rosyjsku??

Nie można. Jednak jest coś takiego jak "Skrill" - Skrilla możesz doładować psc [jest 9% prowizji, więc jak wpłacasz 10 zł tracisz ~~90gr]  i Skrillem można płacić na Wenezueli.

Opublikowano

Nie można. Jednak jest coś takiego jak "Skrill" - Skrilla możesz doładować psc [jest 9% prowizji, więc jak wpłacasz 10 zł tracisz ~~90gr]  i Skrillem można płacić na Wenezueli.

a na rosji? i czy posiadasz jakis dowod zebym mogl im podesłać ;d i jakie ip 

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

a na rosji? i czy posiadasz jakis dowod zebym mogl im podesłać ;d i jakie ip 

W Rosji przelew i paypal i jakies tam ruskie banki + sms [Nie przeliczałem na Polskie to nie wiem ile to będzie kosztowało]. IP nie wiem jakie jest, nie ja zakładałem konto. :)

23672430548203887891.png

edit: Nie zrozumiałem pytania, muszę iść chyba spać bo jestem zmęczony a dopiero 14 :/ Dowodu żebym podesłał żadnego nie mam, wpisz w google i wybierz jakiś na samym tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...