Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, czy miał ktoś problem z pasami na plikach terenzo?(source)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pasami na plikach terenzo, mianowicie chodzi o to że pasy się nie zakładają. W sysser serwerowym wali mi błąd o type wpisów. Ale kombinowałem z 18,28,10 i różne inne opcje..no i coś nie mogę dojść do ładu i składu.. Miałem przerwę z metinem parę miesięcy.. i albo mam braki, albo coś tam się pojebało.(wcześniej jak dodałem pasy to śmigały elegencko).

są to pliki terenzo z game&db source. 

Za pomoc limita sypne :)

JFf7oYo.png

Opublikowano

kurde chlopie. w source wszystko gra.. robilem je kiedys a mam dosyc duze pojecie o metinie. Coś jest nie tak ze wpisami w item_proto serwerowym. Chodzi o type pasów. Czytaj ze zrozumieniem jeśli możesz.

Przecież nie wywalało by błędu o typ pasów jak bym nie miał tego wpisu.

@ może ktoś podrzucić swój wpis jakiegoś pasa?

JFf7oYo.png

Opublikowano

Type 34 daj i powinno ci ruszyc:) Spokojnie chlopcze nie nerwuj sie tak bo ci zyly na czole wyskocza. Takie masz pojecie o metinie a nie wiesz ze type 34 jest pod pasy? Ktos kto ma pojecie o metinie nie piszczy na forum ze nieumie czegos zrobic tylko po prostu to robi, wiec twoje pojecie jest 0. Pozdrawiamm, mam nadzieje ze teraz ci zadziala.

Opublikowano

Zmień w item_proto we wpisach pasów ITEM_NONE na ITEM_BELT

ITEM_BELT = type 34

Robiłem tak. Ale coś innego w tym jest zjebane.. dobra ogarnę sobie to później jakoś. Dzięki za chęć pomocy.

@mod

Temat do zamknięcia.

JFf7oYo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...