Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące Minecrafta kiedyś oraz dziś - wersje grywalne przez graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, jako iż 2 lata temu prowadziłem serwer minecraft po raz ostatni chciałbyś sie dowiedzieć na jakich wersjach grają gracze w minecrafcie i jak to mniej więcej wygląda procentowo czy nadal 1.7.X jest bardziej oblegana przez graczy czy jednak na 1.8.X są jakieś fajne udogodnienia by w nią pykać :) Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Na 1.7 obecnie jest najwięcej graczy bo 1.8 ma taki swój urok że niektórym nie działa, aczkolwiek przy tworzeniu serwera można użyć paperspigota + ProtocolSupport co da możliwość wchodzenia graczy z wersjami od 1.4.7 do 1.8.9

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Na 1.7 obecnie jest najwięcej graczy bo 1.8 ma taki swój urok że niektórym nie działa, aczkolwiek przy tworzeniu serwera można użyć paperspigota + ProtocolSupport co da możliwość wchodzenia graczy z wersjami od 1.4.7 do 1.8.9

Dzięki za Szybką Odpowiedź :D !

Opublikowano

Kiedyś bylo nieco więcej graczy. Teraz 65% procent to 'czitery' :(. Ubolewam nad tym.

Obecnie najpopularniejszą wersją jest 1.7 (Lanczer Zyczu T_T, ktory nie dziala na 1.8).

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Aktualnie 1.7 króluje, ze względu na to, że najbardziej popularny polski launcher by Zyczu, działa do wersji 1.7, a nie oszukujmy się, jest więcej graczy nonpremium niż premium.

j

Opublikowano

Ja posiadam dość dobry komputer, jednakże 1.8 u mnie nie chce się włączyć :D 

1.7 - króluje na Polskiej scenie MC. :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Obecnie 1.7 jest chyba najbardziej grywalną wersją w mc osobiście uważam że minecraft idzie w złą stronę np. Dodano 2 rękę i skrzydła w którejś z wersji więc sądzę że gracze z 1.7 szybko nie odejdą.

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...