Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest najlepsza broń dla skauta?

RealLand.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Scattergun to ta domyślna broń. Plusem zawsze był duży magazynek, nie musisz od razu panikować jak nie trafisz.

Nie da się jednoznacznie powiedzieć która broń jest lepsza, bronie są różne ale są zbalansowane aby każda miała plusy i minusy. To jest tak samo jak z klasami - różnią się od siebie, ale nie ma "najlepszej"... musisz popróbować i sam zdecydować czym gra Ci się najlepiej.

Ja również preferuję Scattergun choć jak mam dobry dzień i wszystko trafiam to lubię zamienić na Wstrzymywacz

Opublikowano

Okej, dzięki ale mam jeszcze jeden dylemat . Mianowicie mam okolo 50Centow bo mam item jakas robo reka na  rynku raczej nikt nie kupi sa jakies jackpoty czy cos w tym stylu ?

Opublikowano

Okej, dzięki ale mam jeszcze jeden dylemat . Mianowicie mam okolo 50Centow bo mam item jakas robo reka na  rynku raczej nikt nie kupi sa jakies jackpoty czy cos w tym stylu ?

backpack.tf lotto ale tam wstawiasz chyba od refów lub droższych robo-części.

Poza tym jednoręki bandyta (robo-ręka xD) nie podlega wymianie na rynku steam.

Opublikowano

Rozumiem że przedmioty z gier ktorę dropią nie podlegają sprzedaży ani wymianie ?

Jak masz premium to możesz i sprzedawać na rynku i wymieniać.

Oczywiście nie wszystkie można sellać na rynku i wymieniać np na rynku nie możesz sellać broni a wymieniać itemów za osiągnięcie.

Opublikowano

Jak dla mnie Spoko bronie na skauta to : Piaskun + Siła Natury Fajne combo <3

Piaskun Atak alternatywny: wybija piłkę ogłuszającą wroga

-15 maks. punktów zdrowia dla noszącego  

Atutem tej broni jest właśnie piłeczka która ogłusza wroga :D

Siła Natury 

+50% częstotliwości ataku

Odrzucenie celu i strzelca
+20% nabojów na strzał
-10% zadawanych obrażeń
-66% pojemności magazynka
Ta broń przeładowuje cały magazynek na raz

Jej odrzut ma + i - ponieważ może zepchnąć wroga + robić fajne skoki i uniki. Jednak trzeba się to tego odrzutu przyzwyczaić.
Opublikowano

Jak dla mnie Spoko bronie na skauta to : Piaskun + Siła Natury Fajne combo <3

Piaskun Atak alternatywny: wybija piłkę ogłuszającą wroga

-15 maks. punktów zdrowia dla noszącego  

Atutem tej broni jest właśnie piłeczka która ogłusza wroga :D

Siła Natury 

+50% częstotliwości ataku

Odrzucenie celu i strzelca
+20% nabojów na strzał
-10% zadawanych obrażeń
-66% pojemności magazynka
Ta broń przeładowuje cały magazynek na raz

Jej odrzut ma + i - ponieważ może zepchnąć wroga + robić fajne skoki i uniki. Jednak trzeba się to tego odrzutu przyzwyczaić.

Zapomniałeś wspomnieć o tym że jak siła natury pierdolnie to zabija na hita z bliskiej odległości.

Co do tego setu polecam dodać krytokole bo jak jebnie z minikryta to aż z serwa wyleci :D

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć o tym że jak siła natury pierdolnie to zabija na hita z bliskiej odległości.

Co do tego setu polecam dodać krytokole bo jak jebnie z minikryta to aż z serwa wyleci :D

Znaczy zależy na jakiej klasie a co do krytcoli to bardziej wole pistolecik niż jakieś picie (mam własny styl gry) ale co do pomysłu to nie jest głupi.

Opublikowano

Znaczy zależy na jakiej klasie a co do krytcoli to bardziej wole pistolecik niż jakieś picie (mam własny styl gry) ale co do pomysłu to nie jest głupi.

Najbardziej gimbo set ever ;3;

Ogólnie niech grający kupie sobie all bronie do skauta (to około 2 refy) i sprawdzi/zrobi sobie sety :p Jak mówiłem - zawsze może wypożyczyć 1 broń ze sklepu mann co

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...