Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacina sie obraz i glos w CS GO

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesto w menu albo jak sie skonczy ladowac mapa i bedzie odliczalo 5 sec do wybrania teamu sie zacina gra tak po 4-5 sec razem z dzwiekiem. W grze jest taka scina od 1-2 sekund czesto i rzadziej troche taka dluzsza a teraz przed chwila takiej kurwicy dostalem ze musze cos z tym zrobic XDDD bo zaraz cos zniszcze juz monitor poszedl serio pomozcie mi bo komputera nie bede mial zaraz XDDD te sciny wystepuja tam od 1-2 sekund glownie jak ktos wjyebie mi w morde flesza, roznie to jest czasem caly czas mam co chwile czasem rzadziej.  W innych grach nie mam tkaiego czegos ani nic. Komputer mam dobry, fps 50-80, to nie przez ping, ping mam dobry, to jakies sciny. Z gory dzieki za pomoc 

Opublikowano

Jaki dobry ? lepszy złom czy trochę lepszy niż złom ? 

We wróżki i czarodziei na forum też wierzysz że odczytają ci z myśli konfiguracje komputera i system ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Spełnia wygania minimalne więc nie wiem czemu ścina

Sproboj przeinstalowac gre i nowsze sterowniki

Intel Core i7-4770 l MSI B85-G43 l ASUS GTX TITAN BLACK 6GB l CORSAIR VENGEANCE 8GB l BeQuiet 650W l Zalman Z3 l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...