Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bubuki Buranki - dyskusja

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwolę sobie jeszcze stworzyć ten temat - dyskusję, ostatnią zresztą w tym sezonie  ;)

77551.jpg

Emisja: TV
Liczba odcinków: -
Premiera: Zima 2016
Studio: SANZIGEN (znane z Arslan Senki, Black Rock Shooter, Miss Monochrome)
Źródło: Oryginał 
Gatunki: Fantasy, akcja
Średnia ocen: Aktualnie 6.96 ale cały czas będzie się zmieniać bo dopiero pierwszy odcinek wyszedł
Krótki opis:

Kiedy Azuma Kazuki po 10 latach powraca do Japonii, zostaje zaatakowany i pojmany przez grupę uzbrojonych mężczyzn. Ratuje go Kogane Asabuki, jego przyjaciółka z dzieciństwa, korzystając z broni przyłączonej do jej prawej ręki, zwanej Bubuki; broni posiadającej własny umysł. Azuma dowiaduje się o istnieniu tych urządzeń i fakcie, że sam może stać się ich użytkownikiem, po czym wyrusza w podróż razem z grupą kompanów w celu odnalezienia oraz wskrzeszenia Buranki (tytana) zwanego Oumai, który śpi głęboko pod ziemią.

Zapożyczone z animezone

Zwiastun:

Plus/Minus

+/- Fabuła taka sobie, zobaczę jak się to wszystko rozwinie 

+/- Animacja, ruchy postaci połączone z ich wyglądem. Momentami mnie to irytuje

Plus

+ Tła, dawno takich ślicznych nie widziałem  >Link do zdjęć<

+ Seiyuu

+ Postacie też wydają się być spoko na pierwszy rzut oka

+ Opening? Genialny

https://www.youtube.com/watch?v=Id68rbMY0l8

Jakie jest Wasze zdanie? Co o tym myślicie? Macie już "zaliczony" pierwszy ep? ;)

Opublikowano

Nie no jak na 3D to dość ładnie wyszło i to pewnie dlatego Wam się wydaje że to takie dobre

ja średnio za 3D przepadam - rozumiem jakieś efekty lub duże smoki, ale nie wszystkie postacie ;(

Opublikowano

­@1373230489-U611928.pngselweron

Za 3D to też niezbyt przepadam :( ogólnie z tymi, którymi przyszło mi się zmierzyć, to akurat jest dobre. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...