Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Serwera TeamSpeak 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chce stworzyć serwer team speak ale najpierw problemy jakie napotkałem wcześniej po pierwsze

stworzyłem normalny serwer team speak po prostu zainstalowałem serwer stworzyłem kanały i rangi i dość często wywalało z serwera każdego po prostu serwer nie działał przez jakieś 5 minut

Teraz planuje kupić jakiś Serwer Dedykowany np te

AMD FX4100 4x3.6GHz
Pamięć RAM 8 GB DDR3 1600MHzUltra szybki dysk SSD 120GB SATA3Bez limitu transferuOchrona DDOS w pakiecie GRATISlubAMD FX 8320 8x3.8GHzPamięć RAM 8 GB DDR3 1600MHzDysk twardy 2x 60 GB SSD RAID1Bez limitu transferuOchrona DDOS w pakiecie GRATIS

Wcześniej miałem serwer VPS SSD 3 gb ram i to chyba przez to tak nad tym myślałem

Serwer będzie duży i teraz przejde do sendna co muszę zrobić na serwerze TS? po zainstalowaniu co zainstalować etc?

tumblr_nmo4nb4PxQ1r8m9e8o1_250.gif

Opublikowano

Serwer nie działał tzn padał proces? Słabo opisałeś przypadek który Ciebie spotkał. Ile osób tam siedziało i skąd miałeś maszynę pod serwer?

Opublikowano

Powiem ci tak lepszym rozwiązaniem od mintshostu jest hosteam lub net-speak minthost nie jest dobry przy atakach ddos :D.

Opublikowano

Mintshost.pl <-- VPS OpenVZ na dyskach SSD

Jeśli mintshost to nic dziwnego, że były jakieś losty znikąd to niestabilny hosting.

tak jak kolega wyżej wspomniał o hosteamie bądź net-speak jedyne hostingi stabilne na chwile obecną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...