Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze wykorzystać prawie 60kk?

MasterWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wydania 60kk jak je dobrze wykorzystać co kupić? Jestem wojownikiem mam resy z a i kupionego zabójce u7 +7 +mam juz jakies tam bizu.

Opublikowano

Witam mam do wydania 60kk jak je dobrze wykorzystać co kupić? Jestem wojownikiem mam resy z a i kupionego zabójce u7 +7 +mam juz jakies tam bizu.

Mógłbyś napisać jaki masz ekwipunek, pojazd, resy, pety, wróżki...? :>

Opublikowano

Wróżki: Turika 43% ognia 44%,wody 6%,światło 0%

Eq: Elvin u5 +5, Zbroja na 46 u2, Kusza na 15lv, Słabe bizu

Pet: Krzaczek Navy

Brak: Pojazdu

Resy: Prawie wszystkie z A

Mam 46lv ;)

Opublikowano

Pędzidrąg to po pierwsze, potem kup sobie kuszę winslet byle jaką, bo na 72 wymieniasz ją na balistę pod sl obrażeń/energii. Kup sobie kryształkę u7+7/8 za resztę kasy i zbieraj na perfumki.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu trochę bym dołożył do pojazdu i zamiast miotły kupił np: jednorożca,  jeep'a, nossiego. Fajne unikaty. Będziesz mógł być oryginalny a nie jak wszyscy na tych miotłach co dzisiaj stały się jak dawne dywany... .Piszesz że prawie wszystkie resy z A. Jeżeli jakiś jeszcze nie masz to je dokup.  Miecz masz ,na balistę sam sobie zarobisz. Nie polecam Tobie kupować w tej kwocie kryształki bo kupisz ją bardzo przeciętną i wyjdziesz na tym stratnym. Powiedz sobie szczerze czy chcesz być naprawdę dobry w pvp czy tylko robisz to dla zabawy a wolisz pvm. Jeżeli chcesz być dobry w pvp to potrzebujesz wyłożyć minimum. 50kk na dobrą kryształkę z osło u7+8(+dolicz sobie na perfumy, pewnie wyjdzie maksymalnie do 20kk ) ,ale i za te pieniądze to nie będzie jeszcze cudo. Więc lepiej kup jakąś krysie u5/6+5/6 ,włóż jakieś osło które trochę Ci pomoże a resztę kasy przeznacz na Mnicha +9 który bardzo Ci ułatwi grę.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

A co myślicie o zaczęciu resselu?

Też możesz zacząć.

Tylko musisz znać "tajniki" resellu. Bo nie którzy kupują np. DG za 17, a wystawiają za 18... No proszę cię. xD

Opublikowano

Nie zaczynaj resellować jeżeli nie czujesz się w tym swobodnie. Możesz zainwestować w coś co teoretycznie miało zdrożeć a okazało się że staniało i wyjdziesz na tym jeszcze stratny. Lepiej drop piórka jak kupisz potrzebne rzeczy które Ci napisałem.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Chyba zaczne resselować ponieważ robiłem już to kilka razy ;)

Jak zaczynasz resell to napisze Ci co się najlepiej sprzedaje ;)

Głośniki, Dymki, Piórka, Kamyki pts, FM'y, Perfumy, Zwoje sp, Pojazdy, SP.

Chyba wymieniłem wszystko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...