Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na globalu?

xScout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak w temacie. Chciałbym zapytać czy warto grać na globalu? Jeżeli tak to na jakim serwerze? 

Jeżeli Nie to co wybrać Metin2.sg/WoM2? Jakiś priv? ­

Cześć
­

Opublikowano

PL spadł na psy botów w  ogóle nie banują wiec szkoda czasu ale jeśli miałbyś zamiar zagrać to serwer Negros albo tortuga.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zacząłem tydzień temu na Samosie i na razie się fajnie gra.

Co prawda botów jest dużo, ale to dlatego, ze ten event jest. 

Myślę, że jak event się skończy to botów ubędzie trochę. 

17029.gif

Opublikowano

Od dzisiejszego wieczora botów już tyle nie będzie z wiadomych względów. Sam osobiście polecam Ci zagrać na plu jeżeli szukasz czegoś stabilnego na długi czas rozgrywki co do serwerów to zdecydowanie tortuga. 

Opublikowano

Sam gram na Plu i wiem ze gra jest zaje**ście monotonna i jak dla mnie to bez szału . <3 proponuje czekać na nowy serwer, chociaz przez chwile będzie można znowu na równi rywalizować .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Zacząłem grać na plu, na tortudze, w m1 pełno botów z rangą szlachetny, bezczelnie popylających na cheatach, wszystko drogie, myślałem że będzie fajnie na nowo grać, ale się pomyliłem, jak zobaczyłem ceny fmsów, zbroi i tak dalej, bez wkładu finansowego nie opłaca się zaczynać :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

No tak jestem podobnego zdania co wyżej

także gram od niedawna na pl ale dużo dużo botów i nie banują tego

jeżeli chcesz zacząć grać od 0 to eventy to dobry moment, bo mozna sie dorobić ekwipunku.

Opublikowano

Polecam Metin2.SG .

-Sporo polaków.

-0 Botów. 0 Fishbotów - ogólnie żadnego cheatera.

-Za ksucie jest ban :).

-Miła atmosfera.

-Łatwo się dorobić podstawowego eq 5b. 

-No i oczywiście jest to global z licencją :).

Zapraszam do Jinoo.

Opublikowano

Polecam Metin2.SG .

-Sporo polaków.

-Miła atmosfera.

Zapraszam do Jinoo.

Ban za ksucie? Powod dla ktorego niewarto tam grac

79160594027661829163.png

Opublikowano

W obecnym czasie GLOBAL to taki serwer Easy, musisz tylko mieć kasę na is ;d Nie warto :P

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Polecam Metin2.SG .

-Sporo polaków.

-Miła atmosfera.

Zapraszam do Jinoo.

Ban za ksucie? Powod dla ktorego niewarto tam grac

Dlaczego uważasz, że nie warto przez to grać ? uzasadnij to ? bo według mnie jest to bardzo praktyczne rozwiązanie, tak zwanych dzieciaczków, co utrudniają exp'ienie, bądź jak to właśnie na PL'u bywa nie ma szans żeby jakieś głupie dziecko nie wrypało się w spota i go ksuło, a pomyśl masz pelerynki kupiłeś je za "real money" używasz sobie ich aż tu nagle wbija ci ktoś na spota i za każdym razem jak używasz pelerynki ten ktoś wybija Ci potwory, co byś w tedy zrobił ? tak, tak ... za pewne zmienił byś "CH" no nie wiem czy by to pomogło. W dodatku odpuszczać spot gdzie się było pierwszym ? Sam widzisz, według mnie ban właśnie za ksucie jest bardzo odpowiednim rozwiązaniem.

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że nie warto przez to grać ? uzasadnij to ? bo według mnie jest to bardzo praktyczne rozwiązanie, tak zwanych dzieciaczków, co utrudniają exp'ienie, bądź jak to właśnie na PL'u bywa nie ma szans żeby jakieś głupie dziecko nie wrypało się w spota i go ksuło, a pomyśl masz pelerynki kupiłeś je za "real money" używasz sobie ich aż tu nagle wbija ci ktoś na spota i za każdym razem jak używasz pelerynki ten ktoś wybija Ci potwory, co byś w tedy zrobił ? tak, tak ... za pewne zmienił byś "CH" no nie wiem czy by to pomogło. W dodatku odpuszczać spot gdzie się było pierwszym ? Sam widzisz, według mnie ban właśnie za ksucie jest bardzo odpowiednim rozwiązaniem.

Ksucie bylo od poczatku. Jeden z aspektow metina,jestes slabszy to masz problem

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ksucie bylo od poczatku. Jeden z aspektow metina,jestes slabszy to masz problem

I to ma być uzasadnienie Twoim zdaniem ? 

Co z tego że jak jesteś, słabszy to znaczy, że mas ustąpić komuś zajętego przez Ciebie spota i że tak powiem Twoją wypowiedzią wnioskuje, że automatycznie pozwalasz komuś utrudniać sobie expa, chyba , że.... sam jesteś takim typem człowieka, który właśnie robi sobie frajdę z tego, że komuś utrudnia expa, innym słowem ksuje.

Opublikowano

I to ma być uzasadnienie Twoim zdaniem ? 

Co z tego że jak jesteś, słabszy to znaczy, że mas ustąpić komuś zajętego przez Ciebie spota i że tak powiem Twoją wypowiedzią wnioskuje, że automatycznie pozwalasz komuś utrudniać sobie expa, chyba , że.... sam jesteś takim typem człowieka, który właśnie robi sobie frajdę z tego, że komuś utrudnia expa, innym słowem ksuje.

To jest metin,mam czekać aż ktos zejdzie ze spota? Nie chce grzecznie zejsc to sie poprostu odbija,od 8 lat to funkcjonuje,nikt na to nie narzeka,jeden z głownych aspektów gry a tutaj nagle pojawia sie serwer gdzie za to banują :D Smieszne to jest,niech jeszcze dodadzą prywatne expowiska i respy metinów bo ktos moze nam go sksuć 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ban za ksucie wygląda dokładnie tak : 

-Bana dostajesz tylko wtedy  jak ksujesz graczowi ze swojego królestwa na normalu.

-Na wolnym możesz ksuć graczowi ze swojego królestwa

-Graczom z innego królestwa można ksuć. 

I moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie :]. 

Opublikowano

To jest metin,mam czekać aż ktos zejdzie ze spota? Nie chce grzecznie zejsc to sie poprostu odbija,od 8 lat to funkcjonuje,nikt na to nie narzeka,jeden z głownych aspektów gry a tutaj nagle pojawia sie serwer gdzie za to banują :D Smieszne to jest,niech jeszcze dodadzą prywatne expowiska i respy metinów bo ktos moze nam go sksuć 

Nagle pojawia się serwer gdzie za to banują? To raczej nie grasz od 8 lat bo byś wiedział, że SG nie pojawił się nagle tylko stoi już od 2009 roku.

Jak ktoś nie potrafi grać to musi ksuć, ja jakoś gram od 2007 roku i nie przypominam sobie żebym koniecznie komuś musiał ksuć.

Opublikowano

A ja tam polecam Negros Chunjo zapraszam :)

Moim zdaniem jednak Pl ma ten nie podważalny klimat, poza tym coraz więcej graczy wraca co widać na serwerach. 

Opublikowano

W sumie oplaca sie grac na globalu, co prawda nacisk na is jest, ale idzie zrobić wszystko bez wydawania na is, co prawda kosztem czasu. Do tego jest mała szansa, że global upadnie w porównaniu do niektórych privów.

Opublikowano

Polecam Metin2.SG .

-Sporo polaków.

-Miła atmosfera.

Zapraszam do Jinoo.

Nie polecam SG. Community ssie, a licencji nie posiada (już) więc nie pierdol mi tutaj jakby to Geslerowa powiedziała.

Opublikowano

Nie polecam SG. Community ssie, a licencji nie posiada (już) więc nie pierdol mi tutaj jakby to Geslerowa powiedziała.

Swoje informacje wzięte z dupy zachowaj dla siebie. Gówno wiesz bo najwidoczniej z tego co widze nie grałeś.

Licencje miał i ma nadal także jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

http://www.ymirgames.co.kr/game/metin2.htm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...