Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 jaka postać ?

SSoFFINNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, tak trudno wybrać coś bo tych postaci nie jest mało. Powiedz może na jakiej lini lubisz grać, albo czy wolisz jakichś magów, assasinów, cokolwiek.

Jeżeli chodzi o mnie, to wybrałbym (przynajmniej dla siebie) Rengara. Na nowym koncie go nie mam a pograłbym sobie na 25lvle w jungli :D

Opublikowano

Może poczekasz na tego nowego champa?

Już jest na stronie Lola.Skille nawet fajne. :)

Sygnaturk_snrhwsq.gif

Opublikowano

Ja bym wziął Tahm Kencha, jest on tankowaty, posiada spory shield, mobilność na ulcie, a także zadaje dosyć duże obrazenia ze względu na % HP z R.

Opublikowano

Spróbuj kupić coś skomplikowanego i mainuj to, bo mainowanie łatwych postaci mija się z celem xD 

Gram na 2 pozycjach więc moge polecić Ci  : Lb, Zed, Azir

jungle ; shaco, lee sin 

Opublikowano

Dokladnie nic nie powiedziales gdzie chcesz grac i co lubisz ale tak jak kolega up latwe postacie szybko sie nudza wiec polecilbym ci zeda czy riven (chyba za 4.8k ale nie jestem pewien) przez ich mechanike mozna nimi naprawde roznie grac a jak je ogarniesz to robia naprawde bardzo duzo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...