Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradebot po zalogowaniu przestaje działać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam skrypt od ygweb niestety bot się tylko loguje i tu jego działanie się kończy :/ czemu jak wysyłam mu coś to nic w konsoli nie ma ani nic się nie dzieje? Czym to może być spowodowane? Bana nie ma (3x generowalem plik hash bo niby caly czas zly byl a gunfo prawda) więc....? Kodu nie dam bo yg zaraz do mnie napisze :@

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak że Steam Safeguard blokuje możliwość przyjmowania i wysyłania ofert wymiany przez 7 dni od pierwszego zalogowania (wygenerowania pliku z hashem)?

Opublikowano

No tak? Tylko że jest mały problem. Po zakupie wygenerowalem plik hash. Po 7d yg napisało ze jak wprowadzono mobilne tokeny to ten jest zły... ok wygenerowalem kolejny. Po 7d znowu coś nie działało i yg pisało ze to przez ten plik bo zły. I 30 grudnia wygenerowalem ostatni raz plik i co? Znowu po 7d nie działa a yg znowu pisze "wina pliku hash " :@@@@@@@@

Opublikowano

Czy wymagane jest odblokowanie rynku i posiadanie cs aby bot mógł akceptować skiny? Wiele razy widziałem że bot miał 1 lvl i nic poza tym A jednak działał...

Opublikowano

Czy wymagane jest odblokowanie rynku i posiadanie cs aby bot mógł akceptować skiny? Wiele razy widziałem że bot miał 1 lvl i nic poza tym A jednak działał...

W sensie konto nie może być ograniczone (czyt. minimalne doładowanie za 5$).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...