Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób teleportować się na mapki z expem od odpowiedniego lvl?

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż chcę się teleportować na mapki od mojego lvl, aby wbić większy level. W jaki sposób to zrobić?

Opublikowano

Nie możesz wchodzić na mapki, które są dostępne od wyższego poziomu niż Twój

Chodzi mi, że od mojego levela.

Opublikowano

Chodzi mi, że od mojego levela.

Masz kilka map które są dostępne w różnych przedziałach poziomu. Jeżeli masz 2 lvl, to możesz wejść np. na mapę 1-3lvl. Nie ma oddzielnej mapy, dla każdego poziomu.

Opublikowano

Masz kilka map które są dostępne w różnych przedziałach poziomu. Jeżeli masz 2 lvl, to możesz wejść np. na mapę 1-3lvl. Nie ma oddzielnej mapy, dla każdego poziomu.

Ok, ale muszę na piechotę wbijać do teleportu i szukać potworków, czy mogę automatycznie?

Opublikowano

Bodajże komenda /joinworld pozwala na wejście do danego świata.

To niestety nie ta komenda, lecz już odkryłem, że teleporty od danego lvl na mapy są w mieście pod przyciskiem (H). Wiesz może, jak ustawić język gry na Polski?

Opublikowano

Wszystkie teleporty masz dostępne w hubie, a komenda /joinworld pozwala na wejście do jakiegoś club worldu.

A język zmieniasz wchodząc w menu, settings, potem zakłada general i są tam języki do wyboru, lecz tylko w menu glypha. Nie sądzę, żeby można było zmienić język gry, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Wszystkie teleporty masz dostępne w hubie, a komenda /joinworld pozwala na wejście do jakiegoś club worldu.

A język zmieniasz wchodząc w menu, settings, potem zakłada general i są tam języki do wyboru, lecz tylko w menu glypha. Nie sądzę, żeby można było zmienić język gry, ale mogę się mylić.

Ok, później sprawdzę. ;) 

Opublikowano

@Jaweed No niestety, tak jak się spodziewałem - nie ma opcji języków do wyboru, albo Ty poszukaj i daj znać. 

Opublikowano

@Jaweed No niestety, tak jak się spodziewałem - nie ma opcji języków do wyboru, albo Ty poszukaj i daj znać. 

Trove nie jest na razie dostępne w języku polskim jeśli o to chodzi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...