Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MM z kolegami

Blac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z cs go. A mianowicie nie moge zagrać mm z kolegami czy tez sam. Nadmienię na początku, że zrobiłem reinstal zarówno cs jak i steam i sytuacja nie uległa zmianie. Jeśli chodzi o folder cfg brakuje mi tam 3 plików a są to: config,video oraz videodefaults. Sprawdzanie spójności plików gry również nie pomaga. Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

post-1470967-0-20023200-1452351292_thumb.png

Opublikowano

Kiedyś pobrałem ten program wybrałem opcje bez rusków ale to później odznaczyłem i w dalszych fazach gry nadal ich spotykałem.

Opublikowano

Tak. Wszystko stało się wczoraj koło godziny 18 chcieliśmy zagrać i ładowało na mecz 5 min po czym wyskoczył błąd ze któryś z nas ma problem z HTML. U nich wszystko było ok  lecz to u mnie było coś nie tak ponieważ oni se sobą mogli normalnie grac. Jeśli chodzi o program do ograniczenia rusków to zrobiłem to ok  2 tyg temu po czy nie raz graliśmy taką samą ekipą. Od tamtego czasu nic nie zmieniałem w ustawieniach  a także nie wgrywałem żadnych innych plików do cs.

Opublikowano

Nic to nie dało najbardziej martwią mnie te błędy SF GetLootListItemIdByIndex wezwał elementu na liście eq. Obsługiwane są tylko klatki i zadania. Nie mam już pojęcia co z tym zrobić jak myślicie może format kompa załatwi sprawę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...